Hovedinnhold

Gerrard scoret bare timer etter frifinnelsen

SCORET: Steven Gerrard sørget for ett av målene da Liverpools reserver spilte 2-2 mot Tranmere fredag. Foto: Bjørn S. Delebekk
SCORET: Steven Gerrard sørget for ett av målene da Liverpools reserver spilte 2-2 mot Tranmere fredag. Foto: Bjørn S. Delebekk
(VG Nett) En jublende glad og lettet Steven Gerrard dro rett fra rettssalen til Prenton Park for å spille reservelagskamp.

Denne saken handler om:

Tidligere i dag ble det klart at Steven Gerrard ble frikjent fra anklagene rundt barbråket i Southport i desember. Juryen mente Liverpool-kapteinen hadde handlet i selvforsvar, og ikke kunne straffes for hendelsen.

Les også:Benitez: - Heldigvis ble Gerrard frifunnet

Rettssaken, som var anslått å kunne vare mye lenger fikk dermed en brå slutt og en overraskende kjennelse. Det var en svært lettet fotballspiller som gikk ut av rettssalen i dag.

Les også:Steven Gerrard ikke skyldig

Gerrard dro direkte til Tranmere for å spille reservelagskamp på Prenton Park. Der brukte han nøyaktig 64 minutter på å tegne seg på scoringslista, med et nydelig skudd fra 18 meters hold. Kampen endte til slutt 2-2.

Gerrard har ikke fått med seg Liverpools treningsopphold i Asia på grunn av rettssaken, men Liverpool-sjef Rafael Benitez sendte beskjed om hvor glade både han og Gerrards lagkamerater var etter frifinnelsen i dag.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball