Hovedinnhold

Gerrard reddet Liverpool med supervolley

AVGJORDE: Steven Gerrard senket Bolton med en volley syv minutter før full tid. Foto: AFP
AVGJORDE: Steven Gerrard senket Bolton med en volley syv minutter før full tid. Foto: AFP
(VG Nett) (Bolton - Liverpool 2-3) Liverpool fortsetter å slite defensivt, og Steven Gerrard var langt unna vanlig form. Men når kamper skal avgjøres er kapteinen alltid å regne med.

Denne saken handler om:


Syv minutter før full tid dundret nemlig fansens store favoritt inn 3-2-målet på en glimrende volley etter en corner. Den knallharde avslutningen traff nesten helt oppe i krysset, og reddet tre særdeles viktige poeng for Liverpool.

- Gerrard er en veldig viktig nøkkelspiller for oss. Han er en leder for oss med sin innsatsvilje, sier Liverpool-manager rafael Benitez etter kampen.

VG LIVE:Vi fulgte kampen!

Rødt kort

Da hadde de røde fra Merseyside presset kraftig siden Boltons Sean Davis ble utvist etter 54 minutter. Da fikk midtbanesliteren sitt andre gule kort for dagen for å ha dyttet Lucas Leiva. Det gule kortet var greit nok, og ahnfikk også gult kort for å ha sparket bort ballen like før pause.

VG Nett-leser og Liverpool-fan:
- Akkurat i dag så er jeg ikke snauere enn at jeg sier ja takk til dommerhjelp for de 3 poenga. Helt utrolig svakt på begge måla, men vi får ta med det positive i at vi igjen snudde en kamp.
Diskutér!

Tafatt forsvarsspill

Uansett, etter spill og sjanser var Liverpool klart best - også før den omdiskuterte utvisningen. Men det startet alt annet enn bra for de røde.

Spesial:Alt om Premier League!

Veteranen Kevin Davies utnyttet nemlig tafatt forsvarsspill på en corner etter 33 minutter, og satte upresset inn 1-0.

Høyreback Glen Johnson utlignet minutter før pause med en klinisk venstrebensavslutning, men dødballtrøbbelet var ikke over for Rafa Benitez` gutter.

Like etter pause ordnet nemlig Tamir Cohen 2-1-ledelse for hjemmelaget. Et frispark fra egen halvdel ble løftet inn i feltet, og Davies vant hodeduellen mot Kyrgiakos. Ballen falt ned til Cohen i feltet, som ikke ble presset særlig hardt. Dermed kunne han bare takke og bukke, og dunke inn 2-1 fra kort hold.

LISTE:Hvem vinner Premier League?

Vakkert fra Torres

Liverpool spiller sjelden en kamp uten at Fernando Torres tegner seg på scoringslisten, og dagens dyst var intet unntak. I det 56. minutt avsluttet han et vakkert angrep der Dirk Kuyt hadde flikket ballen ned til spanjolen med brystkassa.

Kniven på strupen

Målet kom bare to minutter etter den omdiskuterte utvisningen på Davis, og derfra og inn var det bare ett lag på banen. Akkurat da Liverpool-fansen trodde de igjen skulle spille en kamp uten å vinne, dukket Steven Gerrard opp og sikret seier. Det er neppe siste gang..

Liverpool hadde kniven på strupen foran dagens kamp mot Bolton. De røde tapte nemlig to av sine tre første kamper i Premier League denne sesongen, like mange som de tapte i løpet av samtlige 38 runder forrige sesong.

Bolton på sin side har fått en marerittstart på årets sesong. Laget harfortsatt ikke ett eneste poeng.

VG LIVE: Se alle Eliteserie-kamper direkte resten av sesongen.
Bestill her!

Foto: AP
Foto: AP

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball