Hovedinnhold

Gary Lineker skilles fra sin Danielle

<p>LYKKELIGE DAGER: Gary Linker med fruen Danielle på Royal Ascot-løpene i 2011. Nå skal de skilles.</p>

LYKKELIGE DAGER: Gary Linker med fruen Danielle på Royal Ascot-løpene i 2011. Nå skal de skilles.

Foto: Suzanne Plunkett, Reuters
Etter seks års ekteskap er det over for Gary Lineker og hans 19 år yngre kone Danielle.

Denne saken handler om:

Daily Mail melder at uenighet om barn skal være en av årsakene til bruddet. Den tidligere fotballstjernen har fire unger fra før og skal i motsetning modellen/skuespilleren ikke ønsker seg flere.

Husker du denne? Kan bli syke av å skilles

Danielle har fra før en 14-årig datter med den tidligere Coventry-spilleren Adam Willis. En venn har fortalt The Sun at skjønnheten fra Wales ønsker seg et barn til. Det ønsket skal ikke Lineker dele.

Lineker & co. betaler for Gazzas rehabilitering

Men den kjente BBC-programlederen for fotballprogrammet «Match of the day» berørte ikke denne problemstillingen da han la ut følgende melding på Twitter onsdag morgen:

Danielle svarer:

Paret skal ikke levd sammen det siste året, men ble bare for noen dager siden sett ifølge ute på byen i London. De skal være enige om en skilsmisseavtale om ikke uforutsette ting skulle dukke opp.

Nei, Lineker: – Tyskland vinner ikke alltid til slutt

Gary Lineker hadde en stor karriere fra 1978 til 1994. Han scoret 48 mål på sine 80 landskamper for England og satte inn til sammen 238 mål i kamper for Leicester, Everton, Barcelona, Tottenham og Nagoya. Men aller mest kjent er Gary Lineker for dette sitatet:

– Fotball er en enkel sport. 22 mann jager en ball i 90 minutter og til slutt vinner alltid tyskerne.

Dette sitatet vil Lineker aldri bli skilt fra.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball