Hovedinnhold

Fulham-manageren planlegger stjernesalg

* Hangeland trekkes frem som en av spillerne Fulham kan få mest penger for

SELGES? Brede Hangeland, her i duell med Wolves-spiller Kevin Doyle, trekkes frem som et av Fulhams heteste salgsobjekter. Foto: PA Photos
SELGES? Brede Hangeland, her i duell med Wolves-spiller Kevin Doyle, trekkes frem som et av Fulhams heteste salgsobjekter. Foto: PA Photos
(VG Nett) Fulham-sjef Martin Jol (56) er forberedt på å gi slipp på flere av sine beste spillere til sommeren. Brede Hangeland (30) trekkes frem som et av de beste salgsobjektene.

Denne saken handler om:

Nordmannen har halvannet år igjen av kontrakten med Fulham, men lokalvisen Fulham Chronicle meldte forrige uke at man allerede har begynt å diskutere betingelsene for en forlengelse.

Nå skriver Sky Sports at manager Martin Jol er forberedt på å selge én eller flere av sine beste spillere for å hente inn yngre krefter etter denne sesongen.

VG LIVE:  Følg Manchester United - Fulham fra 21.00! 

Brede Hangeland, Moussa Dembele og Clint Dempsey trekkes frem som tre av de heteste salgsobjektene, og Jol sier han ikke vil holde igjen spillere dersom større klubber kommer på banen.

- Vi har nå to eller tre spillere vi kan få mye penger for, så får vi bare vente og se, forteller Jol til Sky Sports foran mandagens kamp mot Manchester United på Old Trafford.

- Det er stor interesse for mine spillere fra andre klubber. Derfor forsøker jeg å bruke min bakgrunn og erfaring til å finne yngre spillere, forklarer nederlenderen.

Fulham-sjefen har erfaring fra Roda, Waalwijk, Tottenham, Hamburg og Ajax. Spesielt den sistnevnte klubben har i mange år hatt fokus på talentarbeid og spillerutvikling.

- Jeg vil alltid ta spillerne som kan gå til klubber som Chelsea, Manchester City, Manchester United eller Arsenal i hånda. Det er ikke noe problem for meg. Det eneste jeg ikke liker er hvis de før sesongstart sier de vil spille Champions League-fotball, men det er en annen sak, sier Jol.

Etter at Manchester City måtte nøye seg med ett poeng mot Stoke søndag, kan byens rødekledde skaffe seg tre poengs forsprang på toppen med seier mot Fulham mandag.

United melder på sin hjemmeside at Nani ikke er aktuell, men Phil Jones returnerer etter sykdom. Det er også ventet at unggutten Paul Pogba vil få spilletid.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball