Hovedinnhold

Enkel trepoenger for United

1-0: Her setter Wayne Rooney inn Uniteds første på straffe. Spissen er nå oppe i 12 mål, ett bak toppscorer Didier Drogba. Foto: AFP
1-0: Her setter Wayne Rooney inn Uniteds første på straffe. Spissen er nå oppe i 12 mål, ett bak toppscorer Didier Drogba. Foto: AFP
(VG Nett) (Manchester United - Wolverhampton 3-0) Wolves stilte med b-laget på Old Trafford, og kampen mot Wayne Rooney og co. ble aldri spennende.

Denne saken handler om:


VGLIVE:Slik var United - Wolves

Wolverhamptom-manager Mick McCarthy gjorde hele ti bytter fra laget som sensasjonelt slo Tottenham borte i helgen. Bare keeper Marcus Hahnemann var igjen. Engelske medier spekulerer i at iren velger å spare de antatt beste spillerne til den viktige kampen mot Burnley til helgen.

Rooney ett bak Drogba

Og mot United hadde ikke Wolverhampton en sjanse, selv om Sir Alex Fergusons mannskap aldri tok frem det virkelige storspillet. Til tider var kampen temposvak, og bar preg av at ett lag ikke ville, og et annet lag ikke maktet.

VG Nett-leser:
- I en kamp som dette, der Wolves ligger bakpå, så skal det ikke så mye til å styre kampen fra midtbanen.
Diskutér!

Etter en halvtime scoret Wayne Rooney på straffe, og etter det hadde Wolves veldig lite å komme med. Scoringen var for øvrig spissens 12. i serien denne sesongen, og dermed er han bare ett mål bak toppscorer Didier Drogba.

To minutter før pause doblet Nemanja Vidic, som for kvelden var kaptein, for hjemmelaget. Serberen var høyest på en corner fra Darron Gibson.

Les også:Drømmetreff fra Milner - drømmeuke for Villa!

3-0: Dimitar Berbatovs forarbeid til 3-0 var av den vakre sorten. Foto: AP
3-0: Dimitar Berbatovs forarbeid til 3-0 var av den vakre sorten. Foto: AP

Vakkert av blek Berbatov

Et drøyt kvarter ut i 2. omgang sto Dimitar Berbatov for dagens godbit. Han mottok en pasning til høyre i feltet. Med en mann i ryggen vippet han ballen elegant over sin egen skulder til Antonio Valencia i fart inn i boksen. Vingen dundret til på direkten, og ballen føk inn bak en sjanseløs Marcus Hahnemann i Wolverhampton-målet.

Berbatov hadde, for uten forarbeidet til 3-0, en tam dag på topp for hjemmelaget. Spissen ble kjøpt for 30 millioner pund fra Tottenham i 2008, men har fortsatt ikke fått det til å løsne skikkelig i rødt.

Likt med Chelsea

Den komfortable 3-0-seieren gjør at United ligger likt på poeng med Chelsea på toppen av tabellen. London-laget møter imidlertid jumbolaget Portsmouth hjemme i morgen kveld, så det spørs om ikke Carlo Ancelottis menn igjen har en liten luke igjen om et døgn.

VGLIVE:Chelsea - Portsmouth onsdag 20.45!

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball