Hovedinnhold

Engelske medier: Pulis ferdig i Stoke

FERDIG: Tony Pulis er ferdig som Stoke-manager. Foto: Pa Photos
FERDIG: Tony Pulis er ferdig som Stoke-manager. Foto: Pa Photos
(VG Nett) Tony Pulis (55) og Stoke ble tirsdag enige om å skille lag etter syv år på Britannia.

Denne saken handler om:

Det melder blant annet BBC og The Telepgrah.

Avgjørelsen skal ha blitt tatt i dag etter en evaluering av sesong mellom Pulis og Peter Coates, styreformann i Stoke.

- Hørte akkurat at Tony Pulis har forlatt Stoke. En kan ikke betvile at han gjorde en god jobb med å få dem til Premier League og beholde dem der, skriver Michael Owen, som spilte under Pulis denne sesongen, på Twitter.

Pulis, som var inne i sin andre periode som manager for Stoke, ledet klubben til en 13. plass i Premier League denne sesongen, men fortsetter neste sesong.

55-åringen satte seg i managerstolen i Stoke for første gang i 2002, da fikk han lede klubben i 131 kamper over tre sesongen. Deretter ledet han Plymouth i et snaut år, før han tok turen tilbake til Britannia.

Nesten syv år har gått, og med Pulis som sjef har klubben vunnet 122 kamper, spilte uavgjort 98 ganger og tapt 113 kamper. Nå er det altså slutt.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball