Hovedinnhold

- En helt utrolig følelse å score på overtid

Ji-Sung PARKerte Wolves på egenhånd

MATCHVINNER: Ji-Sung Park scoret sine to første mål for sesongen, og sørget for at United henger med i toppen. Foto: Pa Photos
MATCHVINNER: Ji-Sung Park scoret sine to første mål for sesongen, og sørget for at United henger med i toppen. Foto: Pa Photos
(VG Nett) (Manchester United - Wolverhampton 2-1) Ji-Sung Park ble dagens mann på Old Trafford da Manchester United igjen seiret på overtid.

Denne saken handler om:

- En helt utrolig følelse å score seiersmålet på overtid foran Old Trafford-publikummet, sa matchvinner Ji-Sung Park etter kampen.

VGLIVE: Les fyldig kampreferat her!

Denne gang var det Wolverhampton som måtte lide for Uniteds overtidseffektivitet.

Skuffet manager

Det så lenge ut til at tidligere læregutt i United, Sylvan Ebanks-Blake, skulle gi et stikk til gamle klubbkamerater med sin utligning etter 65 minutter.

Les også:  Viktig kanonmål av Gamst

Det var imidlertid før Ji-Sung Park dukket opp to og et halvt minutt på overtid, og sendte United-fansen til himmels med matchvinner-scoringen.

- Vi var ikke gode i dag, bortsett fra de siste femten minuttene når vi endelig legger litt press på Wolverhampton. Men vi får to heldige mål mot slutten av begge omgangene, sier United-keeper Edwin van der Sar etter kampen.

Manager Mick McCarthy klarte ikke å skjule skuffelsen etter det knepne tapet.

- Det er så utrolig skuffende å stå her uten poeng akkurat nå, sa McCarthy.

SCORET MOT GAMLEKLUBBEN: Sylvan Ebanks-Blake har gått gradene i United, og var nær ved å sørge for ett Wolves-poeng mot gamleklubben. Foto: Pa Photos
SCORET MOT GAMLEKLUBBEN: Sylvan Ebanks-Blake har gått gradene i United, og var nær ved å sørge for ett Wolves-poeng mot gamleklubben. Foto: Pa Photos

Hargreaves ute etter bare fire minutter

United fikk en verst tenkelig start på kampen da langtidsskadde Owen Hargreaves måtte forlate banen allerede etter fire minutter. Hargreaves har vært ute i over to og et halvt år, og var endelig tilbake i en Premier League-kamp.

Portugisiske Bebe erstattet Hargreaves, men overbeviste ingen på Old Trafford.

Les også:  Her redder Hangeland poeng på overtid

Hjemmelaget fulgte opp Hargreaves-skuffelsen med en uvanlig svak oppvisning for hjemmefansen, og det var Wolverhampton som var det førende laget i store deler av kampen.

VG Nett leser:
Ikke akkurat overraskende at det kom ei scoring på overtid der. Wolves hadde fortjent ett poeng i denne kampen. Jeg er ikke imponert over reservene til United.
Diskutér her!

På en haltende United-dag var Park bortimot den eneste i rødt som kan få godkjent fra manager Alex Ferguson. Han var stadig giftig i Nani, Rooney og Berbatovs fravær, og sendte først United noe ufortjent i ledelsen like før pause.

Wolves best før pause

Det var nemlig ulvene som var farligst gjennom hele første omgang.

Et hardt skudd fra Milijas mot lengste hjørne ble forsøkt stoppet av Nemanja Vidic, men United-stopperen sendte heller ballen mot eget mål. Heldigvis for Vidic strøk ballen stolpen.

Les også:  Davies senket Spurs - igjen

Matt Jarvis var en konstant trussel på kanten for gjestene, og skapte trøbbel for Edwin van der Sar flere ganger med gode innlegg. Nærmest var Wolves da Jarvis fikk lagt presist inn mot Hunt som kun var en liten tå fra å sende gjestene i ledelsen etter 42 minutter.

I stedet var det Ji-Sung Park som kunne gjøre dagen sur for ulvene da han sendte de røde djevlene i føringen rett før pause.

Klatrer til andreplass

2. omgang startet langt friskere enn første, og gjestene jaktet utligning. Hjemmelaget hevet seg flere hakk fra første omgang og flyttet laget høyere på banen. Med det etterlot hjemmelaget seg store rom bakover, og gjestene utnyttet bakrommet godt.

Nenad Milijas testet skuddfoten, før innbytter Ebanks-Blake plukket returen og med sitt første touch på ballen utlignet for Wolverhampton.

Interessert i sport?  Følg VG Nett-sporten på Facebook!

Deretter presset United på for ledermålet, men så lenge ut til å svikte i siste fase. Så dukket Ji-Sung Park opp på kanten, og rundet av en god Park-dag på utmerket vis da han helt alene dro seg inn i boksen, forserte flere Wolves-forsvarere og iskaldt banket ballen i nærmeste hjørne.

Vakkert av Park som sørget for at United går forbi Arsenal og inntar andreplassen i Premier League to poeng bak Chelsea med en kamp mer spilt. Søndag møter serielederen Liverpool på Anfield - som har vist bedre form i det siste etter en horribel serieåpning.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball