Hovedinnhold

Emmanuel Adebayor nær Spurs-overgang

MER SPURS-JUBEL? Alt tyder på at Emmanuel Adebayor vil glede Spurs-fansen de neste årene. Foto: Scanpix/PA.
MER SPURS-JUBEL? Alt tyder på at Emmanuel Adebayor vil glede Spurs-fansen de neste årene. Foto: Scanpix/PA.
(VG Nett) Manchester City og Tottenham er enige om en overgangssum for togoleseren. Sjekk de siste overgangsryktene her!

Denne saken handler om:

Sommeren er høytid for overgangsrykter, og få ting selger bedre enn når en spiss som ikke har fullstendig målvegring kobles til din favorittklubb. Engelske aviser og nettsteder fylles opp med slike historier - og VG Nett har sett på de både mer og mindre sannsynlige overgangene som omtales fredag.

Vi starter i London, hvor mannen med Premier League mest stilfulle navn, André de Pina Cabral e Villas-Boas, ikke har tenkt å være noe mindre aktiv på overgangsmarkedet enn forgjengeren Harry Redknapp.

Ifølge Sky Sports er Manchester City enig med London-laget om en overgangssum for Emmanuel Adebayor. Togoleseren imponerte med 17 mål i ligaen i fjor, og overgangen vil garantert glede Spurs-supporterne. Som kollega kan Adebayor få Atletico Madrids Adrian. Den spanske landslagsspissen var med å senke Strømsgodset på Marienlyst i fjor, nå kan større oppgaver vente - for en sum på snaut 150 million, melder London Evening Standard.

Talk Sport melder også at Joao Moutinho er på vei til White Hart Lane, for nærmere 300 millioner kroner, noe som sannsynligvis betyr at Luka Modric setter kursen mot Frankrike og Paris Saint-Germain, skal man tro The Guardian. Samme avis hevder også at Rafael van der Vaart er på vei til Hamburg, og at Jermain Defoe er på vei til Reading.

PÅ VEI BORT? Ifølge engelske aviser er Carlos Tevez på vei til Milan. Foto: Scanpix/PA.
PÅ VEI BORT? Ifølge engelske aviser er Carlos Tevez på vei til Milan. Foto: Scanpix/PA.

Manchester City har aldri vært redd for å vise seg frem på overgangsmarkedet, og også denne sommeren ser det ut til å bli store utskiftninger på Eastlands. Daily Mirror mener å vite at Kolo Toure er på vei til tyrkiske Bursaspor for drøyt 50 millioner kroner. Samme avis skriver også at Carlos Tevez vil bli Zlatan Ibrahimovic' erstatter i Milan. Abdisalam Ibrahim  er også blitt utlånt til Strømsgodset.

Liverpool har ikke kommet i gang med storhandlingen etter at Brendan Rodgers tok over roret. Foreløpig har den ferske Liverpool-manageren vært mest interessert i å overtale Maxi Rodríguez til å bli på Anfield, men nå ser det også ut til at Rodgers skal lande sitt første kjøp: Roma-spissen Fabio Borini (21), skal man tro Daily Mirror. Ut dørene ser Craig Bellamy ut til å forsvinne, The Sun og The Times mener å vite at London og QPR er neste stoppested for waliseren og OL-deltakeren, mens EM-deltaker Andy Carroll kan være på vei til Fulham, melder The Guardian.

Les også: Leeds sikler på Brann-spiller 

Manchester United viste frem sommerens to første kjøp i går, men Sir Alex Ferguson varsler at det sannsynligvis kommer en eller to spillere til i sommer. En av dem kan bli det brasilianske stortalentet Lucas Moura, som skal være ønsket på Old Trafford, skriver Daily Mail.

I Newcastle er det også aktivitet, og the Magpies skal ifølge Daily Mail være nær å sikre seg Lille-stjernen Mathieu Debuchy foran nesene til Inter og Roma.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball