Hovedinnhold

Cole: - Moralen bedre enn noen gang

Chelsea fosset videre i ettermiddag

SCORET ETT AV TRE: Så glad var Ashley Cole etter perlemålet. Foto: Reuters
SCORET ETT AV TRE: Så glad var Ashley Cole etter perlemålet. Foto: Reuters
Chelseas forrykende sesongstart fortsatte da Burnley gjestet Stamford Bridge lørdag. Med 3-0-seier står blåtrøyene med full pott etter fire kamper.

Denne saken handler om:


Carlo Ancelotti har fått en svært god start på sin managergjerning. Nyopprykkede Burnley, med Christian Kalvenes på benken, ble til tider spilt av banen lørdag.

- Jeg er veldig fornøyd med dette. Ikke bare med resultatet, men med hvordan vi spilte også. Jeg er stolt over å lede dette laget. Det har mye kvalitet i seg, sa Ancelotti.

Gjestene holdt riktig nok på å sjokkstarte foran 40.906 tilskuere. Tyrone Mears brøt inn i feltet og spilte en ferdigscoret pasning til Martin Paterson. 22-åringen klarte imidlertid å sette ballen utenfor mål.

To kjappe etter hvilen

Det var Burnleys store mulighet i kampen. Etter den tok Chelsea kommandoen på eget gress, og rullet opp det ene angrepet etter det andre. Men det var ikke før på overtid i første omgang laget fikk uttelling.

Didier Drogba kjempet seg fri på kanten og la inn til Nicolas Anelka foran mål. Spissen skled ballen i mål via stolpen. Det gjorde at Chelsea-spillerne kunne entre banen med lavere skuldre i annen omgang.

Da fortsatte oppvisningen. Annen omgang var bare to minutter gammel da Michael Ballack stupheadet inn 2-0. Med det avgjorde han langt på vei kampen. Like etter satte Ashley Cole spikeren i kista.

Vegg med Lampard

Forsvarsspilleren spilte nydelig vegg med Frank Lampard og hamret ballen i mål til 3-0. Chelsea hadde også flere muligheter, men det ble «bare» 3-0-seier.

- Det er min tredje sesong her og vi blir mer og mer som en familie. Moralen er bedre enn noen gang, sa Cole.

- Vi er sultne på seier. Vi likte ikke å ende bak Manchester United i fjor, så forhåpentligvis er dette vårt år, sa Cole.
Etter fire kamper er fasiten 4 seirer og 10-2 i målforskjell for London-klubben.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball