Hovedinnhold

City byr på ny spiss

ØNSKET I MANCHESTER: Giuseppe Rossi har en fortid i Manchester United, men nå skal Manchester City være ute etter ham. Likevel ser det ut til at han blir værende i spanske Villarreal. Foto: AFP
ØNSKET I MANCHESTER: Giuseppe Rossi har en fortid i Manchester United, men nå skal Manchester City være ute etter ham. Likevel ser det ut til at han blir værende i spanske Villarreal. Foto: AFP
(VG Nett) Styrtrike Manchester City fortsetter jakten på nye spillere, men har fått avslag på en tidligere Manchester United-spiller. Les flere rykter og nyheter fra Premier League!

Denne saken handler om:

Les også:Alle overgangene i Premier League!

Giuseppe Rossi har imponert i Villarreal etter at han kom fra Manchester United for to år siden. Den italienske spissen har en klausul i kontrakten som gjør at han kan kjøpes fri for 40 millioner euro (ca 360 millioner kroner).

Det er i overkant av det Manchester City kan tenke seg å betale for 22-åringen. Men ifølge spanske medier skal de ha kommet med et bud.

Likevel tror ikke Rossis agent at det blir noen overgang.

- Ingen har tilbudt klausul-summen og jeg er 99 prosent sikker på at han er i Villarreal neste sesong. Han er fornøyd med å være her og ville bare vurdert å gå til en av Europas seks største klubber, sier agent Federico Pastorello ifølge Sportinglife.

Obertan klar for United
Gabriel Obertan er klar for Manchester United og har signert en fireårskontrakt. 20-åringen kommer fra Bordeaux der han debuterte på A-lagsnivå som 17-åring. Sist sesong var han på lån til Lorient. Obertan kan spille de fleste plasser på midtbanen og i angrepet.Franskmannen skal koste om lag tre millioner pund.

Enighet om Zakora-pris
Sevilla og Tottenham har blitt enige om en overganssum for Didier Zakora. Det er ventet at spanjolene må betale rundt 8,5 millioner pund for midtbanespilleren.

Permanent overgang for Bowyer
Lee Bowyer (32) har skrevet under en toårskontrakt med Birmingham og går dermed gratis fra West Ham. Midtbanespilleren var på lån i Birmingham sist sesong og fikk med seg 17 Premier League-kamper.

Spilleren med det noe frynsete ryktet har tidligere spilt i Charlton, Leeds, West Ham, og Newcastle.

Ny kontrakt for Van Persie
Robin van Persie har signert en ny langtidskontrakt med Arsenal, men uten at klubben vil gå ut med hvor lang avtalen er. Engelske medier spekulerer i at den nederlandske spissen nå får ca. 80.000 pund (drøyt 800.000 kroner) i ukelønn.

Van Persie har vært i Arsenal siden han ble kjøpt fra Feyenoord i 2004, og sist sesong ble han toppscorer med 20 mål på 44 kamper.

Chelsea-duo for dyr for Inter
Inter setter kjøp av Chelsea-duoen Deco og Ricardo Carvalho på vent.

- Chelseas pris er for høy. Derfor er samtalene satt på vent, sa Inters overgangskonsulent, Lele Oriali, til Sky Sports sent tirsdag.

Samtidig har Inter kunngjort at de har signert den 21 år gamle brasilianske midtbanespilleren Kerlon fra serie A-klubben Chievo.

Ny keeper til West Ham
Etter mye frem og tilbake ser det ut til at Kelvin Davis omsider er klar for West Ham. Den 32 år gamle keeperen ble av Southampton-fansen kåret til årets spiller sist sesong, men klubben rykket ned til League 1 og har store økonomiske problemer.

Derfor har de ikke klart å tilby Davis ny kontrakt, og nå blir han etter all sannsynlighet andrekeeper på Upton Park. Robert Green er naturlig nok fortsatt førstevalg.

Davis har tidligere voktet målet i bl.a. Wimbledon, Ipswich og Sunderland.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball