Hovedinnhold

Cazorla klar for Arsenal

BYTTER BEITE: Santi Cazorla, her på Spania-trening under EM, bytter ut La Liga med Premier League. Foto: Christof Strache, Afp
BYTTER BEITE: Santi Cazorla, her på Spania-trening under EM, bytter ut La Liga med Premier League. Foto: Christof Strache, Afp
Den spanske landslagspilleren Santi Cazorla (27) ble tirsdag klar for Arsenal.

Denne saken handler om:

Det bekreftet London-klubben på eget nettsted. Cazorla forlater dermed spanske Málaga etter én sesong. Han skal angivelig koste Arsenal rundt 216 millioner kroner.

- Jeg er henrykt over å komme til Arsenal. Dette er en klubb med mange gode spillere, et fantastisk stadion og en stor supporterskare. Jeg gleder meg stort til å spille for et av Europas beste lag og vil gjøre alt for å hjelpe Arsenal med å kjempe om titler, sa Cazorla.

27-åringen var en nøkkelspiller for Málaga da klubben sikret seg mesterligakvalifisering forrige sesong. Han har også fått 45 landskamper for VM- og EM-vinner Spania.

Arsenal-manager Arsène Wenger er fornøyd med å ha sikret seg Cazorla.

- Santi Cazorla er en god overgang for oss. Han er en spiller med mye erfaring både fra klubb- og landslag, så han gir oss mye kvalitet i stallen. Han er en anvendelig, offensiv midtbanespiller som er komfortabel på begge sider av banen, sa Wenger.

Tidligere i sommer har Arsenal hentet Lukas Podolski (Köln) og Olivier Giroud (Montpellier). Klubben jobber også med å få inn Nuri Sahin på lån fra Real Madrid.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball