Hovedinnhold

Carrick hyller Ferguson etter avskjeden

HYLLER SJEFEN: Michael Carrick feirer seriegull med lagkompis Rio Ferdinand. Foto: Phil Noble, Reuters
HYLLER SJEFEN: Michael Carrick feirer seriegull med lagkompis Rio Ferdinand. Foto: Phil Noble, Reuters
Michael Carrick innrømmer at det var en noe underlig stemning i Manchester United-garderoben etter 5-5 i Alex Fergusons siste kamp som manager.

Denne saken handler om:

United rotet vekk 5-2-ledelse mot West Bromwich i søndagens sesongavslutning. Kampen var Fergusons siste før skotten blir pensjonist.

- Jeg vil takke ham for alt han har gjort. Han har gjort mye mer enn spillerne, sa Uniteds midtbanespiller Michael Carrick til Sky Sports.

Les også:  United-kollaps i Fergusons siste kamp

Ferguson opplevde timålsthriller i sin 1500. kamp som United-manager.

- Det var en underlig stemning i garderoben etter den avslutningen, medga Carrick.

United ledet 5-2 da ti minutter gjensto av kampen, men kollapset og måtte se at Fergusons avskjed endte med utrolige 5-5, et resultat som ikke har forekommet på øverste nivå i engelsk fotball siden 1984.

Nå gjør Manchester United-stjernene seg klare til å få David Moyes som manager. Han kommer fra Everton.

- Ting har begynt å synke inn. Vi har hatt noen uker på oss til å fordøye nyheten (om Fergusons avgang). Vi er klare til å se framover. Vi har hatt noen hektisk uker, men en ny utfordring står for tur. Alle ser fram til fortsettelsen, sier Carrick.

Ferguson selv droppet å snakke med pressen etter sin avskjedskamp.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball