Hovedinnhold

Carew ute i én måned

Houllier: - Bevis at du fortjener ny kontrakt

SKADET: John Carew må belage seg på en måned på sidelinja. Han mister dermed landskampen mot Irland i Dublin. Foto: PA Photos
SKADET: John Carew må belage seg på en måned på sidelinja. Han mister dermed landskampen mot Irland i Dublin. Foto: PA Photos
(VG Nett) John Carews (31) kontrakt går ut til sommeren, og spissen har fått beskjed om å vise seg frem av manager Gerrard Houllier. Da passer det dårlig å være ute i én måned med skade.

Denne saken handler om:

Nyhetsbyrået AP melder fredag at John Carew vil være ute av spill for Aston Villa den neste måneden med en strekk på baksiden av leggen.

VGD:  Diskuter skaden her! 

Det var på torsdagens trening at Carew kjente smerter i leggen. En MR-undersøkelse fredag viste at nordmannen hadde fått strukket en leggmuskel. En skade som setter han utenfor i tre, kanskje fire uker.

Manager Gerard Houllier hadde håpet å bruke nordmannen mot Fulham lørdag da Emile Heskey også er ute med skade, men må istedet konstatere at han har få alternativer å velge i på topp.

VG LIVE:  Følg helgens Premier League-runde! 

Gabriel Agbonlahor har akkurat kommet tilbake fra skade, og mye tyder på at Nathan Delfouneso får tillit på topp på Craven Cottage.

En skade kommer aldri beleilig, men det passet ekstra dårlig for Carew med et avbrekk nå. Spissen har fått klar beskjed av manager Gerard Houllier om at han må vise seg frem skal han få tilbud om ny kontrakt i Aston Villa.

- Man forventer mål fra en spiss. Det kan Carew bidra med. På sitt beste er han fantastisk - omtrent umulig å stoppe. Vi ønsker å se en Carew på sitt beste, sier Houllier til Villas hjemmeside.

Les også:  Carew tangerte Solskjær og Flo 

Franskmannen forteller videre at Carew nå har en god sjanse til å vise seg frem, og at det vil være bra for nordmannen å få spille flere kamper på rad. Kort tid senere kom meldingen om skaden.

Carews kontrakt går ut til sommeren, og Houllier bekrefter at spissen ikke vil bli tilbudt noen ny avtale før han har vist seg frem for den nye sjefen.

Les også:  Carew: - Vet aldri når det stopper 

- John har sjansen til å vise hva han vil. Om han ønsker å fortsette her eller om han vil spille et annet sted. Men i begge tilfeller må han vise seg fra sin beste side. På trening har han sett pigg ut, sier Houllier.

Skaden betyr samtidig at Carew går glipp av landskampen mot Irland i Dublin 17. november. Moa og Erik Huseklepp er nå de eneste spissalternativene i troppen.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball