Hovedinnhold

Canal Plus har ikke gitt opp

(VG Nett) Administrerende direktør i Canal Plus Norden, Jonas Eriksson, føler seg fortsatt sikker på at kanalen får sende Premier League-fotball også i fremtiden - til tross for TV 2s avtale med Medge Consulting.

Denne saken handler om:

Kampanje melder i dag at TV 2 har sikret seg de norske rettighetene til å vise Premier League på alle plattformer.

Les også:TV 2-sjef til frontalangrep på Dag Solheim

- Premier League-rettighetene som Medge Consulting har kjøpt gjelder for Norge, Sverige, Danmark og Finland. TV 2 har nå en opsjon på senderetten i Norge, men den avtalen forutsetter at de også får solgt i de andre nordiske landene, sier Eriksson til VG Nett.

Les også: Telenor får Premier League

Han mener derfor at det fortsatt er langt igjen før slaget er tapt for Canal Plus som har sendt Premier League-fotball siden 1998.

- Jeg føler meg ganske sikker på at det ender opp med at vi beholder rettighetene etter denne sesongen, legger Eriksson til.

VG Debatt:
"Jeg håper i hvert fall TV2 er lært litt av hvordan Canal + har laget et kvalitetsprodukt av Premier League."
Diskutér saken her!

Håper på snarlig avklaring

TV 2s sportssjef, Bjørn Taalesen, bekrefter at kanalen er avhengig av at Medge Consulting får solgt rettighetene også i Finland, Sverige og Danmark.

- Jeg skjønner at Canal Plus-ledelsen sitter og venter på at det ikke skal skje, men det er nok flere enn TV 2 som er interesserte i å sende Premier League.

Taalesen håper nå at Medge Consultings forhandlinger i de øvrige landene snart blir ferdig, slik at kanalen kan få grønt lys til å starte planleggingen frem mot neste sesong.

- Det er klart det betyr en del for oss å få dette i orden så fort som mulig.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball