Hovedinnhold

Bolton-spillere besøkte Muamba foran Spurs-kampen

* Owen Coyle: - Muamba er rørt over støtten han har fått

BESØKTE MUAMBA: Flankert av to personer i Boltons støtteapparat kom Jussi Jääskelainen (fra venstre), Zat Knight og David Wheater til sykehuset i London foran cupkampen mot Tottenham. Foto: wenn.com
BESØKTE MUAMBA: Flankert av to personer i Boltons støtteapparat kom Jussi Jääskelainen (fra venstre), Zat Knight og David Wheater til sykehuset i London foran cupkampen mot Tottenham. Foto: wenn.com
(VG Nett) Tirsdag er Bolton tilbake på White Hart Lane - ti dager etter at Fabrice Muamba (23) kollapset på den samme banen. Flere av spillerne ladet opp med å besøke lagkameraten på sykehuset.

Denne saken handler om:

Finnen Jussi Jääskeläinen, Zat Knight og helten fra helgens seier over Blackburn, David Wheater, forlot spillerhotellet noen timer for å hilse på Muamba på London Chest Hospital foran cupkampen.

Det er ti dager siden oppgjøret ble avbrutt like før pause da 23-åringen kollapset. Muamba har gjort store framskritt etter hjertestansen, og var i helgen ute av syksesengen, men tilstanden beskrives som alvorlig, men stabil.

VG LIVE:  Følg Tottenham - Bolton her fra 20.30! 

Jääskeläinen, Knight og Wheater ankom sykehuset i taxi tirsdag sammen med flere i klubbens støtteapparat, melder Daily Mail.

- Grunnen til at denne kampen spilles, er at Fabrice viser fremgang, sier manager Owen Coyle til avisen.

TAKKER TOTTENHAM: Owen Coyle. Foto: PA Photos
TAKKER TOTTENHAM: Owen Coyle. Foto: PA Photos


Sovnet

I møtet med pressen spøkte han med at Muamba sovnet mens høydepunktene fra Boltons 2-1-seier over Blackburn rullet over skjermen på sykehuset søndag morgen.

- Kanskje han fortsatt tror vi vant 2-0, fleipet Coyle.

Manageren er klar på at det blir en emosjonell retur til White Hart Lane tirsdag. Bolton-spillerne som ikke ønsker å spille får stå over, men det er ventet at samtlige melder seg klare.

- For dem av oss som var der forrige lørdag, er det ganske utrolig at han en uke senere kan sitte oppreist og se del av kampen. Han er rørt over støtten han har fått i etterkant, sier Coyle.

Bolton vil varme opp i t-skjorter hvor de vil takke Tottenhams medisinske apparat, supportere samt Spurs-fan og lege Andrew Deaner som løp ned fra tribunen for å bistå da Muamba falt om.

Takker Tottenham

Begge lags drakter vil bli signert og auksjonert bort til inntekt for sykehuset hvor Muamba ligger, ambulansetjenesten og diverse hjerteorganisasjoner.

- Vi får sjansen til å takke begge lag supportere. De var fantastiske. Styreformann Daniel Levy og hele Tottenham har vært utrolige. Harry (Redknapp) trenger ikke ringe oss to-tre ganger om dagen for en oppdateringer, men han bekymret seg virkelig og ville oss alt godt. Det viser hva slags person han er, sier Owen Coyle.

- Det har vært vanskelig etter det som skjedde med Muamba, men jeg tror det går bra med guttene nå siden vi hører han viser fremgang. Det har hjulpet oss mye, sier Tottenhams Scott Parker.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball