Hovedinnhold

VG følger Deadline Day:

Bekreftede overganger i vintervinduet

OVERGANGER: Elneny (t.v.) har ankommet London og Arsenal, mens Ramires har forlatt samme by og klubben Chelsea. Til høyre har Adnan Januzaj blitt hentet tilbake til Manchester United etter et halvt års låneopphold i tyske Borussia Dormund.
OVERGANGER: Elneny (t.v.) har ankommet London og Arsenal, mens Ramires har forlatt samme by og klubben Chelsea. Til høyre har Adnan Januzaj blitt hentet tilbake til Manchester United etter et halvt års låneopphold i tyske Borussia Dormund. Foto: REUTERS / AFP / AFP
Lurer du på hvilke spillere din favorittklubb i Europa handlet i løpet av vinterens overgangsvindu. Her får du forhåpentligvis svaret!

Denne saken handler om:

Etter Premier League-klubbene har vi sett på de europeiske toppklubbene, så scroll ned for å finne ut hvilke spillere de har hentet inn. 

De virkelig store overgangen har latt vente på seg denne januarmåneden, men fortsatt gjenstår det tid. Ved midnatt går fristen ut, men inntil da kan du ta en titt på hvilke overganger som faktisk er gjennomført. Og har du fått med deg at Manchester City har bekreftet at Pep Guardiola tar over som manager til sommeren? Ifølge den norske supporterlederen er Lionel Messi nestemann inn, ifølge planen

VG DIREKTE! VG følger Deadline Day i vårt Silly Season-studio!

LES OGSÅ: Hevder Man. United og Arsenal kriger om «den nye Ronaldinho»

AFC Bournemouth

Inn: Juan Iturbe på lån fra Roma, Benik Afobe fra Wolves, Lews Grabban fra Norwich, og Rhoys Wiggins fra Sheffield Wednesday.

Ut: Yann Kermorgant til Reading, og Baily Cargill på lån til Coventry.

Arsenal

Inn: Mohamed Elneny fra Basel.

Ut: Gedion Zelalem på lån til Rangers, Glen Kamara på lån til Southend, og Yaya Sanogo på lån til Charlton.

Aston Villa

Inn: Ingen.

Ut: Callum Robinsen på lån til Preston, Jed Steed på lån til Huddersfield, Joe Cole til Coventry, Joe Bennett på lån til Sheffield Wednesday, Jose Angel Crespo på lån til Rayo Vallecano, Tiago Illori kalt tilbake til Liverpool og Philippe Senderos, frigitt.

Chelsea

Inn: Alexandre Pato på lån fra Corinthians og Matt Miazga fra New York Red Bulls

Ut: Ramires til Jiangsu Suning, Wallace på lån til Gremio, Papy Djilobodji på lån til Werder Bremen, Patrick Bamford på lån til Norwich, og Marco Van Ginkel på lån til PSV.

FÅTT MED DEG? Terry forlater Chelsea

Crystal Palace

Inn: Emmanuel Adebayor

Ut: Jake Gray på lån til Huddersfield og Jack Hunt til Sheffield Wednesday

Everton

Inn: Matty Fouldes fra Bury, Shani Tarashaj fra Zürich, og Oumar Niasse fra Lokomotiv Moskva.

Ut: Shani Tarashaj på lån tilbake til Zürich, Liam Walsh på lån til Yeovil, Steven Naismith til Norwich, Aiden McGeady på lån til Sheffield Wednesday, og Conor McAleny på lån til Wigan.

Leiceseter

Inn: Demarai Gray fra Birmingham, Daniel Amartey fra FC København og Daniel Iversen fra Esbjerg.

Ut: Joe Davis til Fleetwood Town, Simonas Stankevicius til Zalgiris, Allie Sesay til Barnet, Andrej Kramaric på lån til Hoffenheim, Ritchie De Laet på lån til Middlesbrough, og Yohan Benalouane på utlån til Fiorentina.

Liverpool

Inn: Marko Grjic fra Røde Stjerne Beograd, Kevin Stewart tilbakekalt fra lån i Swindon Town, Tiago Ilori tilbakekalt fra lån i Aston Villa og Steven Caulker på lån fra QPR.

Ut: Marko Grujic på lån tilbake til Røde Stjerne Beograd og Allan Rodrigues de Souza på lån til Sint-Truiden.

Manchester City

Inn: Ingen.

Ut: Shay Facey på lån til Rotherham, Ian Lawlor på lån til Bury, Bruno Zuculini på lån til AEK Athen, Enes Unal på lån til NAC Breda og Patrick Roberts på lån til Celtic.

Manchester United

Inn: Adnan Januzaj tilbake kalt fra lån i Borussia Dortmund.

Ut: Ben Pearson og Liam Grimshaw til Preston North End, Dean Henderson på lån til Stockport, Kieran O'Hara på lån til Morecambe, og Nick Powell på lån til Hull.

MAN. UNITED PUNGET UT FOR MARTIAL: - Et massivt sjansespill

Newcastle

Inn: Henri Saivet fra Bordeaux, Jonjo Shelvey fra Swansea, Andros Townsend fra Tottenham og Seydou Doumbia på lån fra Roma.

Ut: Gael Birgirmana på lån til Coventry, Shane Ferguson til Milwall og Mike Williamson til Wolves.

Norwich

Inn: Matt Jarvis fra West Ham, Ivo Pinto fra Dinamo Zagreb, Ben Godfrey fra York, Timm Klose fra Wolfsburg, Steven Naismith fra Everton, Harry Toffolo på lån fra Peterborough, Patrick Bamford på lån fra Chelsea, og James Maddison fra Coventry (på lån tilbake til Coventry ut sesongen).

Ut: Elliott Bennett til Blackburn, Lewis Grabban til Bournemouth og Gary Hooper til Sheffield Wednesday.

Southampton

Inn: Charlie Austin fra QPR.

Ut: Steven Caulker tilbakekalt på lån til QPR, Sam McQueen på lån til Southend, Gaston Ramirez på lån til Middlesbrough, Ryan Seager på utlån til Crewe og Jack Stephens på utlån til Coventry.

Stoke

Inn: Giannelli Imbula fra Porto.

Ut: Eddy Lecygne på lån til Doncaster og Steve Sidwell på lån til Brighton & Hove, Marco van Ginkel tilbake til Chelsea og lånt ut til PSV.

Sunderland

Inn: Jan Kirchoff fra Bayern München, Dame N'Doye på lån fra Trabzonspor, Steve Harper , Lamine Kone fra Lorient, Wahbi Khazri fra Bordeaux.

Ut: Liam Bridcutt på lån til Leeds, Will Buckley på lån til Birmingham, Christian Mavrias på lån til Fortuna Dusseldorf, Costel Pantilimon til Watford, Danny Graham på lån til Blackburn, Sebastian Coates på lån til Sporting, Steven Fletcher på lån til Marseille, og Jordi Gomez på lån til Blackburn.

SOMMERENS STORE OVERGANGS-SAGA: «Pinlig» og «amatørmessig»

Swansea

Inn: Ryan Blair fra Falkirk, Alberto Paloschi fra Chievo, og Leroy Fer på lån fra QPR.

Ut: Jonjo Shelvey til Newcastle, Franck Tabanou på lån til St. Etienne, Gerhard Tremmel på lån til Werder Bremen, Eder på lån til Lille.

Tottenham

Inn: Shilow Tracey fra Ebbsfleet United.

Ut: Shaq Coulthirst til Peterborough , Andros Townsend til Newcastle, Federico Fazio på lån til Sevilla, Alex Pritchard på lån til West Brom og Milos Veljkovic til Werder Bremen.

Watford

Inn: Nordin Amrabat fra Málaga, Costel Pantilimon fra Sunderland, Mario Suárez fra Fiorentina, og Adalberto Penarada kjøpt fra Udiniese (umiddelbart lånt ut til Granada).

Ut: Alessandro Diamanto på lån til Atalanta, Connor Smith, frigitt, og Diego Fabrini til Birmingham, Alberto Peanarada på lån til Granada.

West Brom

Inn: Sandro på lån fra QPR og Alex Pritchard på lån fra Tottenham.

Ut: Andres Lindegaard på lån til Preston North End og Adil Nabi til Peterborough.

West Ham

Inn: Sam Byram fra Leeds, Emmanuel Emenike på lån fra Fenerbahce.

Ut: Matt Jarvis til Norwich, Stephen Hendrie på lån til Southend, Elliot Lee til Colchester, Lewis Page på lån til Cambridge, Diego Poyet på lån til Charlton og Mauro Zárate til Fiorentina.

Kilde for bekreftede overganger: Premier Leagues offisielle hjemmeside

Barcelona

Inn: Aleix Vidal og Arda Turan klarert for spill etter å ha blitt kjøpt i sommer.

Ut: Cristian Tello på lån til Firoentina og Martín Montoya på lån til Real Betis.

Real Madrid

Inn: Ingen.

Ut: Denis Tsjerysev på lån til Valencia.

Atlético Madrid

Inn: Matías Kranevitter fra River Plate og Augusto Fernández fra Celta Vigo.

Ut: Alessio Cerci på lån til Genoa og Guilherme Siqueira på lån til Valencia.

Ifølge AS-journalist Gabilonda brukte Stoke mer på å hente Imbula til klubben enn hva alle La Liga-klubbene brukte totalt denne vinteren. 

Bayern München

Inn: Serdar Tasci på lån fra Spartak Moskva.

Ut: Jan Kirchoff til Sunderland, Sinan Kurt til Herta og Gianluca Gaudino på lån til FC St. Gallen. 

Borussia Dortmund

Inn: Ingen.

Ut: Jonas Hofmann til Borussia Mönchengladbach, Adnan Januzay tilbakekalt fra lån til Manchester United og Pascal Stenzel på lån til Freiburg.

Wolfsburg

Inn: Bruno Henrique fra Goiás.

Ut: Timm Klose til Norwich og Francisco Rodríguez Araya på lån til Arminia Bielfeld.

Juventus

Inn: Alessio Di Massimo på lån fra Sant'Omera, Rolando Mandragora fra Genoa, sendt direkte på lån til Pescara

Ut: Zoran Josipovic på lån til Aarau, Mattia Vitale og King Udoh på lån til Lanciano, Pol Garcia på lån til Crotone, Eric Lanini på lån til Como og Luca Marrone på lån til Verona.

Napoli

Inn: Eddy Gnahoré fra Carrerese, umiddelbart lånt ut til Carpi, og Alberto Grassi fra Atalanta

Ut: Ignacio Fideleff til Nacional Asuncion, Henrique til Fluminense, Juan Zuñiga på lån til Bologna, Gennaro Tutino og Jacopo Dezi på lån til Bari og Jonathan de Guzmán på lån til Carpi.

Roma

Inn: Stephan El Shaarawy på lån fra AC Milan

Ut: Juan Iturbe på lån til Bournemouth, Daniele Verde på lån til Pescara, Stefano Pettinari på lån til Como, Arturo Calabresi på lån til Brescia, Ashley Cole frigitt, Gervinho solgt til Hebei China Fortune, Cedric Tchoutou på lån til Siena og Marco Frediani på lån til Ancona

PSG

Inn: Ingen.

Ut: Roli Pereira de Sa til Paris FC.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball