Hovedinnhold

Avslo bud på John Terry

- IKKE TIL SALGS: Chelsea har gjort det klart at John Terry (t.v.) ikke er til salgs. Her er han i en duell med Barcelonas Lionel Messi da lagene møttes i Champions League-semifinalen i mai. Foto: Reuters
- IKKE TIL SALGS: Chelsea har gjort det klart at John Terry (t.v.) ikke er til salgs. Her er han i en duell med Barcelonas Lionel Messi da lagene møttes i Champions League-semifinalen i mai. Foto: Reuters
(VG Nett) Chelsea har takket kontant nei til et forsøk fra Manchester City på å hente midtstopper John Terry (28). Få med deg flere overgangsrykter fra England!

Denne saken handler om:

Styrtrike Manchester City kom i går med et bud, ifølge The Sun på 30 millioner pund, som ble avslått av Chelsea-ledelsen.

- Chelsea kan bekrefte at et bud fra Macnhester City på John Terry er avslått. Det ble gjort klar for City, for andre gang etter et bud forrige sesong, at vi ikke er interessert i å gå inn i noen forhandlinger. Vi vil gjøre det klart en gang for alle at John ikke er til salgs, heter det på klubbens hjemmesider.

Terry er kaptein i Chelsea der han har vært i siden tenårene. Han er naturlig nok enormt populær blant fansen i klubben som har svidd av store pengesummer på å hente stjerner til Stamford Bridge de siste sesongene.

Les også:- Owen på vei til Manchester United

Barcelona sikler på Fabregas - igjen

Barca-president Joan Laporta legger ikke skjul på at han gjerne vil hente Francesc Fabregas tilbake til den spanske storklubben. Midtbanespilleren tilhørte klubbens junioravdeling da Arsenal hentet ham som 17-åring i 2003.

ØNSKET I BARCA: Men Francesc Fabregas sier han vil bli i Arsenal. Foto: Reuters
ØNSKET I BARCA: Men Francesc Fabregas sier han vil bli i Arsenal. Foto: Reuters

- Jeg har sagt mange ganger at Cesc har Barcelona i DNA'et sitt og jeg mener at han en dag må spille for Barcelona, sier Laporta ifølge The Sun.

Real Madrid har også vist interesse for Fabregas som for kort tid siden ble sitert i The Sun på at han var frustrert over Arsenals mangel på suksess de siste årene. Men etter at intervjuet sto på trykk gikk 23-åringen ut med følgende kommentar på Arsenals hjemmeside:

- Det ser ut til at hver gang jeg uttaler meg spanske medier så kommer ordene tilbake til England med spørsmålstegn rundt fremtiden min. Så for de som måtte ha misforstått eller tviler på hvor jeg står - jeg er helhjertet knyttet til Arsenal og min fremtid er i denne fantastiske klubben.

Turnbull til Chelsea

Keeper Ross Turnbull går gratis fra Middlesbrough til Chelsea. 24-åringen var førstevalg i Boro forrige sesong, men da klubben rykket ned ble det klart at han ville forlate Riverside.

I Chelsea skal Turnbull utgjøre en keepertrio sammen med førstevalget Petr Cech og Henrique Hilario.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

VIL OGSÅ BLI: Nemanja Vidic har angivelig ingen ønsker om å spille for andre enn Manchester United. Foto: EPA
VIL OGSÅ BLI: Nemanja Vidic har angivelig ingen ønsker om å spille for andre enn Manchester United. Foto: EPA

Avviser at Vidic er på vei bort

Nemanja Vidic skal ikke være på vei bort fra Manchester United. Den serbiske stopperkjempens agent, Silvano Martina, avviser ryktene om at klubber som Barcelona, AC Milan og Inter skal være i ferd med å hente 27-åringen.

- Selv om han ikke har gitt noe intervju på tre måneder, så har det vært falske intervjuer i pressen. Jeg har lest at han vil bort og at kona hans ikke trives i Manchester, men alt det er bare tull, sier Martina ifølge Sky Sports og legger til:

- Man vet aldri hva som skjer i fotball, men jeg tror han blir i Manchester United - en av verdens største klubber.

Possebon lånes ut

Manchester Uniteds midtbanespiller Rodrigo Possebon går på et års lån til portugisiske Sporting Braga. Den 20 år gamle brasilianeren kom til United for et år siden og har tre innhopp i Premier League.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball