Hovedinnhold

Avis: – Mourinho har fortalt venner at han skal til United

SÅ JARSTEIN: Jose Mourinho var sist helg på plass på kampen mellm Hertha Berlin og Borussia Dortmund.
SÅ JARSTEIN: Jose Mourinho var sist helg på plass på kampen mellm Hertha Berlin og Borussia Dortmund. Foto: Odd Andersen, Afp
José Mourinho er allerede pekt ut som Louis van Gaals etterfølger i sjefsstolen i Manchester United.

Denne saken handler om:

Det skriver den britiske avisen The Telegraph onsdag.

– Mourinho skal til United. Det er avgjort, sier en sentral plassert kilde ifølge The Telegraph. Mourinho skal ha fortalt til flere av sine venner at han skal være klar til å overta United i sommer.

Les også: Mourinho: - Jeg er snart tilbake.

Avisen skriver at Mourinho er sikker på at han får jobben om van Gaal får sparken til sommeren. Portugiseren skal ha sagt dette til venner.

Det skal ikke ha blitt gjort noen avtale, men United har heller ikke nektet for at det har blitt holdt samtaler mellom Mourinho og klubben. Mourinho skal allerede ha begynt å planlegge hvordan han skal forme laget.

Opprørt van Gaal: - God jul!

Mourinho skal ha et stort ønske om å fortsette karrieren i England, og i så fall er United drømmejobben.

Det vil i så fall bety at Mourinho og Pep Guardiola igjen blir rivaler, som de var det i Real Madrid og Barcelona. Det er allerede bestemt at Guardiola overtar Manchester City til sommeren.

Les også: Hiddink-Van Gaal 4-1.

Manchester United ledet 1-0 over Chelsea søndag, men en Diego Costa-scoring på overtid gjorde at det ble 1-1.

Andre kjente fotballtrenere som har blitt knyttet til jobben er Tottenhams Mauricio Pochettino, Atletico Madrid’s Diego Simeone og Juventus-manager Massimiliano Allegri.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball