Hovedinnhold

AVB om Modric: - Han tar feil

VIL VEKK: For andre år på rad lager Luka Modric kvalm under Tottenhams sesongoppkjøring for tvinge gjennom en overgang. Her under sommerens fotball-EM. Foto: Reuters/ Tony Gentile
VIL VEKK: For andre år på rad lager Luka Modric kvalm under Tottenhams sesongoppkjøring for tvinge gjennom en overgang. Her under sommerens fotball-EM. Foto: Reuters/ Tony Gentile
(VG Nett) Da Luka Modric ikke gadd å bli med Tottenham på sesongoppkjøring i USA hadde André Villas-Boas fått nok. Nå blir kroaten bøtelagt.

Denne saken handler om:

I fjor sommer gjorde André Villas-Boas alt han kunne for å få kroatiske Luka Modric fra Tottenham til Chelsea. Når han nå er Spurs-trener irriterer han seg grønn over Modrics forsøk på å streike seg vekk fra klubben.

Kroaten nektet å delta på lagets første treninger torsdag og fredag, og var heller ikke med på flyet da Tottenham skulle reise til Los Angeles lørdag for sesongoppkjøring.

LES OGSÅ:  Her er alle Premier League-overgangene. 

- Jeg mener Modric tar feil. Dette vil slå tilbake på han, skal Villas-Boas ha sagt om Modrics oppførsel ifølge den spanske avisen as.com.

SUR: Spurs-trener André Villas-Boas Foto: PA Photos/ Adam Davy
SUR: Spurs-trener André Villas-Boas Foto: PA Photos/ Adam Davy

Han skal ha ilagt kroaten en bot på 80 000 pund, rundt 758 000 norske kroner, for den vrange oppførselen.

For Modric utgjør dette lønn for to uker. Han har fortsatt det som regnes som en relativt lav lønn i fotballverden fordi han nektet å skrive under en ny Tottenham-kontrakt som ville doblet lønnen hans.

Villas-Boas har fortalt at Modric får forlate klubben dersom han ønsker og dersom klubben får den prisen de ønsker, men han er likevel ikke tilfreds med å gi slipp på talentet.

- Han er god, veldig god. Jeg prøvde å få han til å signere for Chelsea i fjor sommer. Han vil være et stort tap. Han er en spiller som kan utgjøre en forskjell, som gir mye til laget og som kan spille i mange forskjellige posisjoner.

Det er en rekke klubber som er interessert i Modric. Manchester United, Paris Saint Germain og Real Madrid skal alle ha lagt inn bud på han.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball