Hovedinnhold

Ashley Cole ertet på seg Arsenal-fans

PÅ TWITTER: Noe av det første Ashley Cole gjorde som twitter-bruker var å legge ut bilde av seg selv med Champions League-trofeet. Foto: Twitter
PÅ TWITTER: Noe av det første Ashley Cole gjorde som twitter-bruker var å legge ut bilde av seg selv med Champions League-trofeet. Foto: Twitter
(VG Nett) Mindre enn et døgn etter at Ashley Cole opprettet egen profil på mikrobloggnettstedet Twitter hadde han allerede rukket å erte på seg en rekke Arsenal-fans.

Denne saken handler om:

Arsenal-fansen virker ikke å ha tilgitt Ashley Cole for at han i 2006 meldte overgang til en av klubbens erkefiender, Chelsea.

Hver gang klubbene spiller mot hverandre hagler skjellsordene mot venstrebacken, og blant Arsenal-tilhengere går han bare under kallenavnet «Cashley», en henvisning til lønnsøken han fikk da han gikk til Chelsea.

Da Cole lørdag opprettet Twitter-profil tok det ikke lang tid før Twitter-brukere med et hjerte for Arsenal begynt å bombardere han med sjikane.

Cole gjorde heller ikke noe for å roe gemyttene i begynnelsen.

La ut bilder av CL-trofeet

Noe av det første han gjorde var nemlig å legge ut et bilde av seg selv og Champions League-trofeet Chelsea vant 19. mai i år.

Mange Arsenal-tilhengere tolket det tydelig som et spark til at Arsenal ikke har vunnet noen pokaler siden Cole forlot klubben.

Den britiske tv-personligheten og Arsenal-fanen Piers Morgan var blant de som valgte å sende svare Chelsea-spilleren.

«Vi #Arsenal-fans forstår utmerket Cashley @TheRealAC3 - du solgte sjelen din for 5000 sølvpenger»

Bedre ble det ikke da Cole retweetet en fotomontasje som viser alle pokalene han var vunnet med Chelsea de siste seks årene og Arsenals tilsvarende mangel på pokaler de samme årene, som svar til Morgan.

FOTOMONTASJE: Ashley Cole retweetet et bilde som viste hvor mange pokaler han har vunnet de siste seks årene som svar til Piers Morgan. Foto: Twitter
FOTOMONTASJE: Ashley Cole retweetet et bilde som viste hvor mange pokaler han har vunnet de siste seks årene som svar til Piers Morgan. Foto: Twitter


Det utløste ikke uventet enda mer uvilje.

- Jeg disser ikke Arsenal

Tydelig vant til sure miner fra Arsenal-fansen svarte Cole i en munter tone.

«Tut tut tut, dere elsker å slenge det ut, men dere takler det ikke når sannheten kommer! Trodde folk her hadde sans for humor»

Før han la an en mer oppklarende tone.

«Hør her, jeg disser ikke Arsenal, eller fansen, jeg hadde mange bra år i klubben, og respekterer dere, bare ikke bli så ute av dere».

Han klarte likevel ikke helt å dy seg, og kom etterpå med et spark til Gunners-tilhengerne.

«Jeg blir sjikanert hver gang jeg spiller mot dere, jeg klager ikke over det, livet er for kort, smil».

«Hør her, alle vet den egentlige grunnen til at jeg dro, dere vil bare ikke innrømme det, husk, spillere tar alltid feil, gjesp».

Cole er for tiden i USA på sesongoppkjøring med Chelsea. Den første kampen de spilte mot Seattle Sounders vant de 4-2. Natt til mandag møter de Paris Saint Germains som trenes av tidligere Chelsea-trener Carlo Ancelotti.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball