Hovedinnhold

Agüero ute en snau måned

SÅ STYGT UT: Sergio Agüero hadde store smerter etter smellen han fikk mot Southampton. Om en måned er han tilbake. Foto: AP
SÅ STYGT UT: Sergio Agüero hadde store smerter etter smellen han fikk mot Southampton. Om en måned er han tilbake. Foto: AP
Manchester City må greie seg uten Sergio Agüero en måneds tid som følge av kneskaden han pådro seg i serieåpningen.

Denne saken handler om:


Det opplyste klubben onsdag.

Det var frykt for en mye mer alvorlig skade da argentineren ble båret ut i begynnelsen av kampen mot Southampton. Han hadde store smerter som følge av en vridning i kneet, men allerede i helgen ble det klart at han slapp fra det uten alvorlige båndskader.

Les også: Avkrefter alvorlig skade

Nå har legene lagt en tidsplan for behandlingen av Agüeros skade, og manager Roberto Mancini uttrykker stor lettelse.

- Vi var svært bekymret, for vi kunne ha mistet ham i seks måneder eller enda lenger. Nå håper vi å ha ham tilbake i laget rett etter landslagspausen i september, og det er fantastiske nyheter både for ham og for oss, sa Mancini til klubbens nettsted.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball