Hovedinnhold

Uenighet om Solskjærs Cardiff-avtale

Rådgiver Solbakken: - Ole Gunnar snakker ikke offentlig før det er enighet

<p>TIDLIGERE VENNER: Ole Gunnar Solskjær får et klapp på skulderen av Vincent Tan etter at Cardiff hadde tapt 1-2 mot Chelsea forrige sesong i Premier League.<br/></p><p><br/></p>

TIDLIGERE VENNER: Ole Gunnar Solskjær får et klapp på skulderen av Vincent Tan etter at Cardiff hadde tapt 1-2 mot Chelsea forrige sesong i Premier League.


Foto: Nina Eirin Rangøy, VG
Ole Gunnar Solskjær (41) kommer ikke til å uttale seg om det dramatiske bruddet med Cardiff før han er kommet til enighet med klubbeiere Vincent Tan.

Denne saken handler om:

Det var i forrige uke at Solskjær forsvant ut av den walisiske Championship-klubben. Han fikk 259 dager som manager, som inneholdt nedrykk fra Premier League, og en stusselig 17. plass i Championship etter åtte poeng på syv kamper.

Det er en del av avtalen mellom Solskjær og Tan at avgangen - ut over det som har stått i pressemeldinger - ikke skal kommenteres offentlig før partene har kommet til enighet om en sluttavtale.

Avventer

- Ole Gunnar har hatt lyst til å kommentere saken i pressen, men han overholder det som står i avtalen, og ødelegger ikke det som allerede er inngått, sier Jim Solbakken, som er Solskjærs personlige rådgiver.

Han ønsker ikke å spekulere i når avtalen er på plass.

Etter hva VG forstår kan det ta tid. I verste fall flere måneder. For tiden skal det være advokater som tar seg av samtalene. Etter det VG kjenner til, er det fortsatt punkter de ikke har klart å enes om.

Wales Online meldte i forrige uke at Solskjær forhandlet med klubbens styreformann Mehmet Dalman om en sluttsum på omlag 30 millioner kroner.

I den offisielle pressemeldingen etter bruddet med Cardiff beklaget Solskjær at han og klubben hadde ulik filosofi og at han derfor bestemte seg for å tre til side.

Hjemme igjen

Etter hva VG forstår har Solskjær og kona Silje, og parets tre barn flyttet hjem til Kristiansund og familiens flotte enebolig, hvor den gamle Manchester United-stjernen avventer neste trekk.

Han skal ikke ha mistet lysten på en videre trenerkarrieren etter fiaskoen i Cardiff. Tvert om. Solskjær skal være mer inspirert og motivert enn noen gang.

Etter at nyheten om Solskjærs avgang sprakk for en uke siden har nedturen fortsatt for Cardiff. Klubbens midlertidige manager Scott Young raser mot spillerne etter pinlige 0-3 for Championship-kollega Bournemouth i ligacupen tirsdag.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball