Hovedinnhold

Tremåls-Nielsen hyller Berisha

GOD KJEMI: Håvard Nielsen og Valon Berisha, har her skrevet under for Red Bull Salzburg. I kveld sørget de for målshow i serien mot Admira. Foto: Red Bull Salzburg
GOD KJEMI: Håvard Nielsen og Valon Berisha, har her skrevet under for Red Bull Salzburg. I kveld sørget de for målshow i serien mot Admira. Foto: Red Bull Salzburg
(VG Nett) (Admira-Salzburg 4-4) Valon Berisha (19) la opp til to mål, mens Håvard Nielsen (19) sørget for å score tre, da Salzburg inntok andreplassen i østerriksk serie.

Denne saken handler om:

- Det var selvfølgelig gøy å score tre mål, men det er synd vi ikke vinner. Det var selvfølgelig gøy at Valon også hadde flere assist, sier Håvard Nielsen på telefon til VG Nett.

Preget kampen

Han sitter på spillerbussen sammen med landsmann og lagkompis Valon Berisha, og virker svært fornøyd når VG Nett ringer.

Sammen har de stått for tre mål og muligens like mange målgivende - for det siste er Nielsen litt usikker på - mot sjette beste plasserte Admira i serien i kveld.

- Det er gøy at vi norske er med på å prege kampen, sier Nielsen.

VG Nett-leser:
Det er selvsagt spennende med Nielsen, som kan være løsningen på, ifølge Drillo, fartsproblemene på kanten på landsen.
Diskutér med andre her.

Kampen markerte debuten for Valon Berisha i den østerikske toppdivisjonen. Den tidligere Viking-spilleren har slitt med sykdom den første perioden før han fikk muligheten i kveld. Kampen mot Admira ble Nielsens andre kamp for laget etter overgangen.

Admira tok ledelsen og scoret hele tre ganger før den norske duoen var med på å snu resultatet.

Berisha med to assist til Nielsen

Nielsen forklarer det første målet slik:

- Det første målet er bra. Jeg får ballen fra høyre og spiller veggspill med Valon. Når jeg får den tilbake bredsider jeg ballen i mål.

Nielsens redusering til 3-2 var av den frekke sorten. Berisha kom til innlegg fra høyre før den tidligere VIF-spissen forlenget innlegget med en frekk «flikk» videre. Lysluggens tredje scoring for dagen, som også sørget for 3-3, ble satt inn fra kort hold i venstre hjørne for Admiras keeper.

- Ser bra ut

- Det er klart det er moro for oss begge. Nå kom Valon fort inn i det i dag. To eller tre assist er veldig bra og det er gøy at det går bra for oss begge såpass tidlig, sier Nielsen, og VG Nett ber lysluggen forklare hvordan det har seg at de to har funnet tonen relativt raskt.

- Han er jo en god spiller og han er smart, og en som jeg liker å spille sammen med. Vi har spilt sammen på landslag, men ikke på samme klubb så at det gikk så bra i dag er litt overraskende. Det ser bra ut fremover for oss begge.

Kampen endte 4-4 etter at Salzburg tok ledelsen 4-3. Admiras Rene Schicker satte inn utligningen bare ti minutter før slutt for hjemmelaget.

Salzburg er dermed to poeng bak ligaleder Rapid Wien etter fem serierunder.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball