Hovedinnhold

Odd-direktøren bekrefter at Manchester United så Zekhnini

Håndlykken til VG: – Det kan godt være at United banker på døren

<p>GULLKALV: Odd-direktør Einar Håndlykken omfavnet Rafik Zekhnini etter den dramatiske kampen mot Borussia Dortmund der Odd ledet 3-0, men tapte 3-4.<br/></p>

GULLKALV: Odd-direktør Einar Håndlykken omfavnet Rafik Zekhnini etter den dramatiske kampen mot Borussia Dortmund der Odd ledet 3-0, men tapte 3-4.

Foto: Vegard Wivestad Grøtt, NTB scanpix
SKIEN (VG) Odd-direktør Einar Håndlykken bekrefter at Manchester United så Rafik Zekhnini (17) mot Borussia Dortmund, men kvier seg for å gå i detaljer om den påståtte interessen.

Denne saken handler om:

Fra tribuneplass fikk den unge juvelen se lagkameratene nokså enkelt melde seg på i medaljekampen etter en fortjent 1-0-seier over Viking. Trener Dag-Eilev Fagermo valgte å hvile Zekhnini – som i stedet skal spille viktig kamp i nedrykksstriden for andrelaget i dag.

Les også:Dommer Edvartsen skjeller ut Viking-kapteinen

Hemmelighetsfull Odd-direktør

Lørdag meldte Telemarksavisa at den engelske storklubben skal ha lagt inn bud på 17-åringen, men det er ifølge Håndlykken feil.

<p>FIKK HVILE: Rafik Zekhnini fulgte Odds 1-0-seier over Viking fra tribuneplass på Skagerak Arena.<br/></p>

FIKK HVILE: Rafik Zekhnini fulgte Odds 1-0-seier over Viking fra tribuneplass på Skagerak Arena.

Foto: Trond Reidar Teigen, NTB scanpix

– Det er ikke riktig, sier Odd-direktøren til VG.

– Er det ikke noe som tilsier at Manchester United banker på døra i det hele tatt?

– Jo, det kan godt være at United banker på døra. Men de har ikke lagt inn noe bud.

– Hva vet du om Uniteds interesse?

– Jeg vet jo blant annet at de var her og så Dortmund-kampen. Men jeg vil ikke si noe mer om dialogen med Manchester United.

– Men det har vært en dialog?

– Nei, jeg vil ikke si noe om det der, svarer Håndlykken.

– Det er mange som er interessert, men det er ikke kommet inn noen bud. Det kan komme noen, sier trener Dag-Eilev Fagermo.

– Fra Manchester United?

– Det vet jeg ikke. Men det skal være store klubber som er interessert, svarer han.

Zekhnini trives godt i Odd

Selv sier Rafik Zekhnini, som blant annet sto for et strålende forarbeid til Odds 1-0-scoring mot Borussia Dortmund, at den påståtte United-interessen er ukjent for ham.

– Jeg vet ikke annet enn at det bare var rykter som ble skrevet. Og at det ikke ligger noe i det, sier den lynraske vingen til VG.

Foreløpig har han ikke skrevet avtale med en agent, men etter det VG forstår kjemper en rekke norske aktører om stortalentets underskrift. At Fagermo sa til VG på fredag at Zekhnini har større potensial enn Martin Ødegaard demper neppe interessen.

– Det er moro at han sier at jeg har større potensial enn Ødegaard, men vi får se hvordan vi utvikler oss de neste årene. Jeg har det veldig gøy med fotballen nå og trives godt i Odd. Oppmerksomheten kommer i hvert fall ikke til å stresse meg, sier 17-åringen.

Vil ha mer Europa League-spill

Han gledet seg stort over de tre poengene som gjør at Odd puster Viking i nakken i kampen om tredjeplassen og Europa League-kvalifisering neste sesong. Europa-suksessen har gjort telemarkingene sultne på mer.

– Det har vært fantastisk gøy med Europa League i høst. Vi har fortsatt et håp om å sikre oss det også til neste år. Jeg tror vi kommer til å bli gode utover høsten, sier Odd-kaptein Steffen Hagen.

– Dette var en nøkkelkamp for oss. Og det blir det mot Stabæk på søndag også. Vi kan slå alle, sier matchvinner Fredrik Nordkvelle.

– Vi virket tafatte. Nå får vi slå tilbake mot Sandefjord, sier keeper Iven Austbø, som måtte ut med kink i nakken ved pause.

Les også: Zekhnini ble matchvinner på overtid

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball