Hovedinnhold

Tettey frykter at sesongen er over

SKADET: Alexander Tettey frykter for resten av sesongen.
SKADET: Alexander Tettey frykter for resten av sesongen. Foto: Morten Rakke, VG
Alexander Tettey (29) frykter at sesongen er over for hans del, etter skaden han pådro seg i ligakampen mot Chelsea på Carrow Road tirsdag kveld.

Det sier Tettey til VG.

- Jeg var på sykehuset etter kampen tirsdag kveld, og jeg hadde ikke brukket noe ben, noe som er bra. Men jeg skal på en ny undersøkelse, en MRI senere onsdag. Og hvis leddbåndet i ankelen er ødelagt, så frykter jeg operasjon, sier Norwich-kapteinen.

Spent på undersøkelsen

Det var i ligakampen mot Norwich at Tettey var uheldig. Det var spilt 36 minutter da han måtte går ut, etter at han falt og vred ankelen i en duell med Chelseas Eden Hazard.

Tettey sier videre til VG:

- Hvis alt jeg sier stemmer, så er jeg nok ferdig for sesongen. Jeg er spent på den videre undersøkelsen...

Det er dårlige nyheter for Norwich-manager Alex Neil, som tirsdag måtte se at Norwich gikk på sitt sjette tap på de syv siste kampene. Klubben ligger i øyeblikket under streken, med 24 poeng, det samme som Newcastle og Sunderland.

Kaptein i mange kamper

Alexander Tettey har spilt 24 kamper og scoret to mål for Norwich i 2015/16, i det som kanskje har vært hans beste sesong. I flere kamper har han også vært kaptein, i det som er hans fjerde sesong i engelsk fotball, den tredje i Premier League.

Også på landslaget har det gått bra, Tettey er fast på Per-Mathias Høgmos lag, og han ble norsk toppscorer i EM-kvalifiseringen med to mål.

Totalt står Tettey med 71 Premier League-kamper og tre mål for Norwich, og med sesongen i Championship har han totalt spilt 110 ligakamper for klubben siden overgangen fra franske Rennes i 2012.

PS! Fredag kom bekreftelsen på at Tettey skal opereres og mister resten av sesongen. Han mister også landskampene mot Estland og Finland i mars.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball