Hovedinnhold

Trond Sollied: - Mini har ikke peiling

Mini Jakobsen med angrep på Sollieds livsstil

VIL IKKE KOMMENTERE: Trond Sollied. Foto: Scanpix
VIL IKKE KOMMENTERE: Trond Sollied. Foto: Scanpix
(VG) TV2s fotballekspert, Mini Jakobsen, mener Trond Sollied ikke er skikket til å bli ny norsk landslagssjef. - Mini har ikke peiling, svarer Sollied til VG.

Denne saken handler om:

- Han har resultater på banen. Men han har dessverre en livsstil som ikke er forenlig med å lede landslaget, var Minis oppsiktsvekkende uttalelse på TV2-sporten i går.

Sollied gidder ikke å hisse seg opp over påstandene om at livsstilen ikke passer inn i Norges Fotballforbund.

LES OGSÅ:Grindheim hadde ikke noe forhold til Sollied.
LES OGSÅ:Tarik sørger ikke over Sollied-avgang

- Jeg bryr meg ikke. Mini har ikke peiling på hvordan jeg lever. Jeg har bodd i utlandet i ti år, så hvem vet om min livsstil? spør Sollied.

Den sparkede Heerenveen-treneren sier tvert i mot til VG i dag at han har en kjedelig livsstil.

- Jeg har en familie, og det er stort sett fotball hver dag. Jeg har faktisk en kjedelig livsførsel, jeg er stort sett alltid hjemme, sier Sollied til VG.

- I gjerningsøyeblikket sier folk mye rart. Jeg synes vi skal holde oss til det vi kan. Hvis jeg vil bore etter olje så ringer jeg ikke en elektriker. Og jeg skjønner jo at Mini aldri har vært på fest. Hvis Mini mener noe om meg, så burde han ringe. Hadde jeg ment noe om Mini, ville jeg ringt ham, fortsetter Sollied.

(saken fortsetter under bildet)

GAL LIVSSTIL: Mini Jakobsen mener Trond Sollied har en livsstil som ikke er forenlig med å trene landslaget. Foto: Scanpix
GAL LIVSSTIL: Mini Jakobsen mener Trond Sollied har en livsstil som ikke er forenlig med å trene landslaget. Foto: Scanpix

Han synes Mini burde ringt ham hvis det er slik at han mener noe om hans person.

Minis TV2-kollega, Davy Wathne, hadde ikke hørt uttalelsene da VG snakket med han sent i går kveld.

- Dette aner jeg ingen ting om. Du får kontakte Vegard Jansen Hagen eller Bjørn Taalesen i TV2-ledelsen, sier Wathne.

Sollied: - Drillo bør fortsette

Trond Sollied sier han har blitt spurt om jobben som landslagssjef én gang, da han var trener i Brügge. Men han avviser ikke at det ville vært interessant nå, om han skulle bli kontaktet igjen. Selv mener han Drillo bør fortsette.

- Jeg tror det er et supervalg hvis Drillo fortsetter med landslaget. Jeg skjønner ikke hvorfor de skal skifte landslagssjef nå som det fungerer igjen, sier Sollied til VG.

Les et lenger intervju med Trond Sollied i dagens papirutgave av VG

DAGENS VG: Intervjuet med Trond Sollied der han sanakker om Minis uttalelser, sin livsstil, tiden i Heerenveen og landslagssjefjobben. Foto: VG
DAGENS VG: Intervjuet med Trond Sollied der han sanakker om Minis uttalelser, sin livsstil, tiden i Heerenveen og landslagssjefjobben. Foto: VG

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball