Hovedinnhold

Huseklepp friskmeldt før Portugal-møtet

OSLO/LISBOA (VG Nett) Erik Huseklepp føler seg «mye bedre i dag», og er meldt kampklar til lørdag.

Denne saken handler om:

Norges viktige høyreving har vært plaget med sykdom de siste dagene, men våknet opp i mye bedre form fredag - dagen før møtet med Portugal.

VGTV: VGs ekspert vurderer Norges sjanser 

- Jeg har slitt med litt sår hals, men det føles mye bedre i dag. Jeg er klar til i morgen, sier han til VG Nett, og fremstår både frisk og pigg.

Senere i kveld fikk VG Nett bekreftet fra landslagsledelsen at Huseklepp er friskmeldt.

De norske landslagsspillerne stilte opp for rundt 50 norske og portugisiske journalister i en gang inne på mektige Estadio da Luz før de gikk ut for å trene på en tett opp mot perfekt gressmatte omkranset av 65.647 røde seter.

Legen: - Ikke ett hundre prosent

Landslagslege Thor Einar Andersen var positiv på Huseklepps vegne, men la inn et lite forbehold før kveldens trening.

VGTV: Dette visste du ikke om landslagsgutta 

- Han er ikke ett hundre prosent friskmeldt. Men han føler seg bedre, og jeg er optimistisk med tanke på kampen i morgen. Men først ser vi an etter treningen, sier Andersen til VG Nett.

Det var torsdag morgen Huseklepp våknet opp med sår hals og måtte stå over treningen på Ullevaal. Han deltok heller ikke på pressemøtet senere på dagen, men så pigg ut da han satte seg på flyet retning Lisboa.

Landslagslege Andersen fortalte da at det medisinske apparatet ikke hadde satt Bari-spissen på noen kur, men at de i stedet satset på at hvile ville lege halsen.

- Sjansen for poeng aldri vært mindre

Landslagssjefen håper å gi spillerne laget etter treningen i Lisboa fredag, men ville ikke si noe som helst om komponeringen til pressen.

Sportsinteressert? Følg VG Nett-sporten på Facebook! 

Lørdag kveld leder Egil Olsen Norge for 110. gang, og flere spår norsk braktap mot det Drillo selv mener er verdens beste landslag for øyeblikket. VGs Knut Espen Svegaarden er ikke optimist dagen før EM-kvalifiseringskampen.

- Prosentvis tror jeg aldri sjansen for norsk poeng under Drillo har vært mindre. Det har noe å gjøre med at vi har spillere som ikke er i form, at Portugal har verdensklassespillere og slo Spania 4-0 nylig, sier Svegaarden.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball