Hovedinnhold

Her er landslagsguttas hemmeligheter

LISBOA (VG Nett) Bjørn Helge Riise (27) og Vadim Demidov (24) letter på landslagssløret: - Morten Gamst Pedersen er den mest jålete av oss!

Denne saken handler om:

Sammen med keepertrener Frode Grodås svarer de på spørsmål om landslagets innerste hemmeligheter - og med et glimt i øyet utleverer de flere av kompisene.

Hardest medfart får Blackburn-profilen Morten Gamst Pedersen - som du rundt om i Norge kan se på reklameplakater for en kjent hårprodukt-produsent.

- Tid foran speilet, pluss oppdateringer på Facebook, blir fort tre kvarter-time for Gamst, sier Vadim Demidov.

VGTV: Hør avsløringene her

Sammen med John Arne Riise og John Carew blir Premier League-spilleren også trukket frem som en av de ivrigste på tax free-handling.

- Når Gamst går i sminkeavdelingen, må vi nesten dra ham inn på flyet av og til. Det er tøft, sier Frode Grodås.

Blackburn-spilleren var imidlertid ikke den eneste landslagsspilleren som hadde stylingen i orden da de norske guttene ankom den Portugals hovedstad Lisboa torsdag kveld.

I 22 graders varme ble de norske spillerne, korrekt antrukket i gråe dresser, møtt av et portugisisk pressekorps som var mest opptatt av mannen med høyest skjortekrage - John Carew.

VG LIVE: Følg Portugal-Norge lørdag kl. 22.00. Følg VGTVs livesending og chat med vår journalist fra kl. 21.15.

Demidov, Riise og Grodås forteller også hvem de mener av hottest på kvinnelandslaget, hvem som er kortest i dusjen og hvem som har den sprekeste mora.

Og hvem har egentlig høyest TV-regning på hotellet?

- Jo lenger nord du kommer i landet, jo mer "pay TV" ser du. Jeg vet ikke hvem som kommer lengst nordfra, sier Grodås.

- Det er jeg og Iversen, flirer Demidov.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball