Hovedinnhold

I kveld håper Gunnarsson på stolpe, stolpe - inn!

Se hvor nære islendingen var i de to forrige møtene

KEFLAVIK (VG Nett) Er alle gode ting tre for Islands Veigar Pall Gunnarsson (30), kan Norge få det tungt i kveldens EM-kvalifiseringskamp.

Denne saken handler om:

LIVE:Her følger du kveldens kamp, ser VGTVs studiosending og chatter med eksperter fra 20.30!

Da Norge møtte Island i VM-kvalifiseringen, kom Stabæk-profilen inn og plantet ballen i stolpen i begge oppgjørene. Dermed ble det uavgjort og ett poeng til hvert av lagene - i stedet for at Island stakk av gårde med alle seks.

- Det er litt irriterende å tenke på at vi ikke tok med oss tre, eller nesten seks poeng, fra de kampene, mimrer Gunnarsson.

VGTV:Se Gunnarssons stolpetreff her

Nå begynner imidlertid en ny kvalifisering, og 30-åringen har planen klar for hvordan Island skal få med seg alle poengene i møte med Norge.

- Jeg skal ikke skyte i stolpen. Denne gangen skal jeg skyte i nettet, gliser han.

- Jeg håper jeg får starte eller i alle fall får spille noen minutter, og setter ballen bak min kompis Jon Knudsen, legger han til.

VG Nett-leser:
- Denne kampen skal vinnes. Punktum finale.
Diskuter her!

- Fordel Island

Gunnarsson er en av seks spiller i Island-troppen som til daglig spiller i den norske eliteserien. Stabæk-profilen innrømmer at det ikke blir en helt vanlig fotballkamp for ham.

- Det er spesielt for meg, fordi jeg spiller i Norge og kjenner mange av spillerne vi møter. Det er alltid gøy å spille mot Norge, sier han.

Hønefoss og Islands stopperkjempe Kristjan Örn Sigurdsson mener islendingene har gode muligheter for tre poeng mot Norge.

- Vi må bare stå sammen og gi alt, sier han.

- Hvor svekket er Norge av at John Carew er skadet?

- Hvis han er frisk, er han utrolig vanskelig å møte. Det kan være en fordel for oss at han ikke er med, mener Sigurdsson.

Varsler knokkelkamp

Odd-keeper Arni Gautur Arason mener det er sjansene for seier er fifty-fifty.

- Det blir en tøff kamp, men vi håper å få en god start på kvalifiseringen. Vi må ta vare på mulighetene vi får, sier han.

Norges landslagssjef Egil Olsen varslet før reisen til Island at det ville bli en krig på sagaøya. Det tror også Veigar Pall Gunnarsson.

- Jeg tror ikke publikum kan forvente noe finspill. Det blir masse tøffe dueller og taklinger, tror islendingen.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball