Hovedinnhold

Heerenveen vil betale seks millioner kroner for Singh

ETTERTRAKTET: Harmeet Singh, her fra kampen mot Viking på Ullevaal forrige uke, er på blokka til flere klubber. Foto: Lise Åserud, Scanpix
ETTERTRAKTET: Harmeet Singh, her fra kampen mot Viking på Ullevaal forrige uke, er på blokka til flere klubber. Foto: Lise Åserud, Scanpix
ÅRÅSEN (VG Nett) Vålerenga vil ha penger for deres egenutviklede spiller Harmeet Singh (21). Nå virker en overgang å være nærmere enn noen gang.

Denne saken handler om:

Forrige uke skrev VG Nett at Mohammed Abdellaoues klubb Hannover var representert på tribunen under Vålerengas kamp mot Viking. Der var også andre tyske, nederlandske og engelske klubber for å finsikte VIF-spillere.

Heerenveen står sammen med Feyenoord lengst fremme i køen for å sikre seg VIFs kreative midtbanespiller.

Etter hva VG Nett erfarer skal klubben ha gitt Vålerenga beskjed om at de er villige til å by på Harmeet Singh. Summen skal ligge på om lag seks millioner kroner, men det foreligger enda ikke et skriftlig bud.

Ordknapp Singh

- Jeg vil ikke kommentere det nå, jeg fokuserer først og fremst på Vålerenga nå, sier Singh til VG Nett.

21-åringen som har vært i VIF siden han var 12 år ønsket ikke å snakke særlig mer om utenlandsinteressen med VG Nett i går.

At Singh har vært i klubben lenge betyr at VIF uansett mottar utdanningskompensasjon når han drar, men beløpet er ikke i størrelsesorden som det Heerenveen nå er villige til å betale.

I oppgjøret mot Lillestrøm på Åråsen bet han godt fra seg sammen med kompis og lagkamerat Mohammed Fellah. De to stod bak mye av det kreative spillet til bortelaget.

- Kampen var åpen og vi spilte god fotball i dag, og jeg mener 1-1 var et rettferdig resultat, sa Harmeet Singh til VG Nett etter kampen i går. Han har følgende korte kommentar om egen innsats:

- Jeg føler jeg gjorde en god kamp.

Heerenveen-interesse allerede i januar

Allerede i slutten av januar - etter det norske landslagets tur til Thailand og King's cup var spillerens agent Jim Solbakken i samtaler med nederlandske klubber om en overgang for Singh.

Solbakken er i dag ordknapp om at Heerenveen-interessen nå har kulminert i et bud på Singh.

- Det eneste jeg kan si er at det er mange som er interessert i Harmeet. Også nederlandske klubber, sier Solbakken til VG Nett.

VG Nett-leser:
Tilfeldig at både Singh og Fellah stråler etter noe hard periode for begge? Neppe. Begge er mer enn gode nok til å starte, men en sta Martin Andresen vil ikke ha det sånn.
Diskutér Vålerenga her.

Fordi Singh ikke har ønsket å skrive ny kontrakt med Vålerenga gjorde trener Martin Andresen tidligere i år det klart at han ikke kom til å spille med mindre han var vesentlig bedre enn de han konkurrerte med.

Med utgående kontrakt har Singh gått gjennom en tøff periode og blitt kritisert av både andre Strømsgodset-trener Ronny Deila og egne supportere.

Heerenveen har tidligere hatt nordmenn i stallen med varierende hell. Christian Grindheim og Tarik Elyounoussi har begge opphold i klubben som for øyeblikket ligger på en 6. plass i nederlandsk Æresdivisjon, med fire kamper igjen å spille.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball