Hovedinnhold

Høgmo sa nei til Vålerenga

IKKE INTERESSERT: Per-Mathias Høgmo skal nå være uaktuell som ny Vålerenga-trener. Foto: Scanpix
IKKE INTERESSERT: Per-Mathias Høgmo skal nå være uaktuell som ny Vålerenga-trener. Foto: Scanpix
(VG Nett) Per Mathias Høgmo (53) er ikke lenger aktuell som Vålerenga-trener.

Denne saken handler om:

VG Nett får bekreftet fra kilder tett på ansettelsesprosessen i Vålerenga at tidligere Tromsø-trener Per Mathias Høgmo (53) ikke lenger er aktuell som erstatter for Martin Andresen på Valle.

Les også: Hevder denne duoen skal lede Vålerenga

VG Nett vet at Høgmo i går ettermiddag skulle ha vært i møte med Vålerenga-ledelsen, men meldte avbud. Senere på kvelden takket så Vålerengas førstevalg nei til den ledige trenerjobben på Oslos østkant.

Begrunnelsen fra Høgmo skal ha vært at han ikke fikk med seg sine ønskede trenerkandidater Pål Arne Johansen og Leif Gunnar Smerud fra Hønefoss.

Per Mathias Høgmo vil ikke kommentere VGs opplysninger.

- Jeg har ikke ønsket å kommentere verken Vålerenga-ryktene eller andre jobber jeg har blitt koblet, eller blir koblet til.

- Mitt fokus er at jeg skal være fulltidsstudent det neste, drøye året, og det gleder jeg meg mye til, sier Høgmo til VG Nett.

En rekke navn er den senere tid koblet til den ledige trenerjobben, deriblant Jan Jönsson og Morten Wieghorst.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball