Hovedinnhold

Rindarøy skal skrive under for Deportivo i morgen

KLAR FOR DEPORTIVO: Knut Olav forlater Molde til fordel for spansk fotball. Her i aksjon mot Haugesund tidligere i sesongen. Foto: SCANPIX
KLAR FOR DEPORTIVO: Knut Olav forlater Molde til fordel for spansk fotball. Her i aksjon mot Haugesund tidligere i sesongen. Foto: SCANPIX
TRONDHEIM (VG Nett) (RBK - Molde 3-1) Moldes Knut Olav Rindarøy reiser i morgen til Spania for å skrive under for Deportivo La Coruña.

Denne saken handler om:

Spill Tippeligaen Manager


  • Konkurrer om fete premier, heder og ære når eliteserien starter opp igjen 4. juli.
  • Kjøp spillere for 50 millioner kroner.
  • Konkurrer mot tusenvis av andre managere.
  • Lag ditt drømmelag her!

Det har lenge pågått spekulasjoner om Molde-backens fremtid. Etter 3-1 tapet for RBK gjorde han det imidlertid klart at han etter alle solemerker er ferdig som Molde-spiller.

- Jeg reiser nedover i morgen (mandag). Da skal jeg gjennomføre en medisinsk test og forhåpentligvis skrive under, forteller Rindarøy.

VGTV:Sammendrag RBK-Molde (3-1)

- Det er litt kjedelig å forlate Molde slik situasjonen er for klubben nå, men samtidig blir det godt å komme ned dit.

Les også:Veteranene viste vei for Rosenborg

Utlån med kjøpsklausul

På papiret vil 25-åringen fremdeles være Molde-spiller.

- Det er snakk om et utlån på ett år, der Deportivo (La Coruña) har oppsjon på å kjøpe meg, opplyser han.

Rindarøy måtte ut med noe han kaller "et stikk i låret" etter omtrent halvtimen spilt mot Rosenborg, men forteller til VG Nett at skaden ikke er alvorlig og at han er spilleklar på kort tid.

Landslaget i hodet

Backen har videre store forhåpninger om spilletid i Spania.

- Jeg har fått inntrykk av at jeg har store muligheter for å spille fast. Det er noen nivå høyere der ende, men man hever seg automatisk noen hakk.

- Spansk fotball vil passe meg godt. Engelsk fotball er for eksempel for fysisk, fortsetter han.

I tillegg håper 25-åringen på at klubbskiftet kan gjøre ham mer aktuell for landslaget.

- Jeg har landslaget i tankene når det gjelder denne overgangen. Landslagsspill er et realistisk mål for meg, og sjansen for meg der vil nok øke dersom jeg gjør det bra i Spania.

PS! Deportivo endte på 10.-plass i forrige sesong, til tross for et lavt budsjett. I helgen har klubben også hentet Claudio Morel, som sto uten kontrakt. Han spilte VM-sluttspillet for Paraguay og kan spille stopper eller venstreback.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball