Hovedinnhold

NRK-blotteren: - Angrer ikke noe

RBK-supporter blottet seg på NRK MidtNytt

KALDT STUNT: To timer før kampstart på Lerkendal kuppet RBK-supporteren NRK Midtnytts direktesendte intervju med banemester Jon Anders Øien. 16 minusgrader la ingen demper på stuntet. Foto: NRK
KALDT STUNT: To timer før kampstart på Lerkendal kuppet RBK-supporteren NRK Midtnytts direktesendte intervju med banemester Jon Anders Øien. 16 minusgrader la ingen demper på stuntet. Foto: NRK
(VG Nett) 19-åringen som blottet seg i beste sendetid på NRK i går, angrer ikke på det han gjorde.

Denne saken handler om:

Tips oss

Det var under et direktesendt TV-intervju på NRK at fotballsupporteren smilende dro av seg buksen og viste frem «hele seg» i går kveld. Banemesteren til Rosenborg, som ble intervjuet, visste ingenting om episoden som foregikk noen få meter bak ham - men godt synlig i TV-ruten.

Les også: Kuppet NRK-sending med blotting på Lerkendal

VG var i kontakt med blotteren sent i går kveld. Han fremsto da som oppgitt over all oppmerksomheten hendelsen hadde skapt.

Blottingen var ikke planlagt, men skjedde spontant i et forsøk på å ha det gøy. Seansen ble brått avsluttet da vaktene på Lerkendal tok seg av 19-åringen. Han fikk likevel beholde billetten sin, og overvar oppgjøret mellom Rosenborg og Bayer Leverkusen fra tribunen.

VET DU NOE OM DENNE SAKEN? TIPS OSS!

Forbannet reporter

- Dette er storm i et vannglass. Jeg har ikke fått stort med avisomtale tidligere. Det er fint at dere kan skrive om noe annet enn kuldeperioden, sier 19-åringen hoderystende.

På spørsmål om han angrer på episoden, svarer han kort:

- Nei.

NRK-journalist Anders Werner Øfsti innrømmer at han ble forbannet etter opptrinnet.

- Jeg ble forbannet. Dette skader ikke bare oss i NRK, men også intervjuobjektet, sier Øfsti til VG.

- Man kan bare spekulere på motivet for å gjøre noe slikt på direktesendt TV. Kanskje tapte han et veddemål - eller kanskje vant han et veddemål, sier NRK-journalisten til VG.

Utenfor stadion

- Det er så kaldt her oppe at det ikke var stort å vise frem. Jeg fikk ikke studert ham nøye, men det var ikke egnet til å skremme noen, sier Øfsti med et glimt i øyet.

Mannen bak episoden svarer NRK-journalisten på følgende måte:

- Jeg inviterer ham opp hit på nytt. Da kan han se «den» på nytt i et bedre lys.

- Skjønner du at NRK reagerer?

- Jeg blir iallfall ikke overrasket.

- Tullinger over alt

RBK-supporternes talsmann er ikke videre begeistret:

- Dette er oppførsel som vi ikke på noen måte stiller oss bak. Det finnes tullinger overalt, og det får vi ikke gjort noe med, sier Kjernen-talsmann Andreas J. Johansen til VG.

- Ifølge intervjueren skjedde dette utenfor Lerkendal stadion, og derfor ønsker ikke vi å gå videre med en eventuell anmeldelse for blotting, sier pressesjef Nils Heldal til VG.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball