Hovedinnhold

Solbakken oppfylte Bolaños'-drøm

* - Må ut med åtte millioner kroner

SOLGT: Christian Bolaños. Foto: Scanpix
SOLGT: Christian Bolaños. Foto: Scanpix
(VG Nett) Christian Bolaños (26) skifter beite til dansk fotball og FC København. - Dette er min drøm, sier Start-stjernen til VG Nett.

Denne saken handler om:

Den costaricanske kantspilleren har vært sterkt linket til Vålerenga og Rosenborg, men det var Ståle Solbakkens danske mesterlag som trakk det lengste strået.

Start bekrefter mandag morgen på sine nettsider at Bolaños er solgt til FC København. Og til VG Nett - på vei til København for å signere det han tror er en treårskontrakt - er det en lettet Bolaños som lar seg intervjue.

- Jeg føler meg veldig bra. Det er en god sjanse for meg, fordi de er den største klubben i Skandinavia. Jeg får spille Champions League. Det er min drøm, sier Bolaños, som har gått ut i media i det siste og sagt at han vil bort fra Start og til en større klubb.

Det gikk så langt at han vurderte å streike før søndagens kamp mot Rosenborg. I stedet spilte han - scoret ett mål og la opp til ett - men uten å juble.

- Angrer du på noe av oppførselen din den siste tiden?

- Noen fans har det vanskelig på grunn av meg, og det skjønner jeg. Men på banen ga jeg alt for Start som en profesjonell spiller. Jeg ønsker å komme meg videre, men ga alltid 100 prosent for Start. Det er hardt for meg og familien å reise, for vi har hatt flotte stunder i Kristiansand. Og jeg er takknemlig for at Start ga meg sjansen. Men nå er jeg veldig klar for denne sjansen, sier Bolaños til VG Nett.

Gleder seg til Solbakken-samarbeid

- Hvordan blir det å få Ståle Solbakken som trener?

- Han virker som en fin fyr og en normal person. Han skal være lett å samarbeide med. Jeg har bare hørt bra ting om han.

- Føler du at du har noe å bevise i Danmark etter at du ikke lyktes så godt i Odense?

- Jeg har glemt den forrige perioden. Fotball forandrer seg. For to år siden hadde alt vært annerledes om jeg hadde scoret. Nå er jeg en annerledes spiller og person. Dette er en stor sjanse for meg, men jeg ser det ikke som en revansj, sier Bolaños.

Start aksepterte budet etter kampen mot Rosenborg, hvor 26-åringen var en av banens beste spillere.

Koster nesten åtte mill.

Prislappen skal være i underkant av åtte millioner kroner. Start betalte drøyt fire millioner kroner for vingen før fjorårssesongen, og Bolaños har vært blant eliteseriens beste spillere siden.

VG Nett-leser:
- Deilig at han ikke går til en konkurrent.
Diskuter overgangen her!

Kontrakten med Start ville gått ut etter neste sesong.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball