Hovedinnhold

Kuppet NRK-sending med blotting på Lerkendal

Journalist: - Han hadde ikke stort å vise frem i denne kulda

BLOTTET PÅ DIREKTEN: I bakgrunnen blotter en ukjent mann seg i beste sendetid, i 15 minus, utenfor Lerkendal. Foto: NRK.no
BLOTTET PÅ DIREKTEN: I bakgrunnen blotter en ukjent mann seg i beste sendetid, i 15 minus, utenfor Lerkendal. Foto: NRK.no
LERKENDAL/OSLO (VG Nett) Her bestemmer en tilskuer seg for å blotte under et direktesendt NRK-intervju på iskalde Lerkendal i kveld.

Denne saken handler om:

Statskanalen intervjuet banemester Jon Anders Øien like utenfor Lerkendal da episoden skjedde, to timer før kampstart mot Bayer Leverkusen i kveld.

En ukjent person stilte seg opp bak Øien, dro ned buksa og gjorde sitt absolutt ytterste for å vise frem «hele seg» i tv-ruta. Da kameraet zoomet seg inn på ansiktet til banemesteren, begynte mannen å hoppe for fortsatt å være i fokus.

Og det klarte han - i beste sendetid. I 15 minusgrader fikk personen vist frem både baksiden og forsiden av seg selv for NRK Midtnytts seere.

NRK: Se video av hendelsen her(ekstern lenke)

Blotteren selv gliste under hele seansen. Like morsomt var det ikke for NRKs journalist, Anders Werner Øfsti:

- Det er så kaldt her oppe at det ikke var stort å vise frem. Jeg fikk ikke studert ham nøye, men det var ikke egnet til å skremme noen, sier han til VG Nett etter episoden.

Mens banemesteren ble intervjuet lykkelig uvitende om hva som foregikk bak ham, oppdaget Øfsti den blottende mannen idet intervjuet startet.

- Jeg blir naturligvis forbannet over at folk kan være så toskete. Samtidig tenker jeg at moren hans sikkert er stolt i kveld. Personlig tåler jeg dette, men jeg vil naturligvis beklage overfor intervjuobjektet, som også er skadelidende her, sier Øfsti til VG Nett.

Vet du hvem denne personen er? Tips VG Netts journalist her! 

Mannen som blottet, til stor fornøyelse for seg selv, ble tatt hånd om av vaktene utenfor Lerkendal. De skal ifølge NRK-journalisten ha fratatt ham billetten til kveldes europaligakamp mellom Rosenborg og Bayer Leverkusen.

- Vi i Rosenborg har sett episoden opptil flere ganger nå. Det samme har politiet. Ifølge intervjueren skjedde dette utenfor Lerkendal stadion og derfor ønsker ikke vi å gå videre med en eventuell anmeldelse for blotting, sier pressesjef Nils Heldal.

To av innsatslederne i politiet bekrefter overfor VG Nett at de vil forfølge saken, og at de vet veldig godt hvem personen er.

Oppgjøret mellom RBK og Bayer Leverkusen starter klokken 21.05 og kan følges minutt for minutt på VG LIVE.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball