Hovedinnhold

Eggen etterliknet Moldskred på RBK-møte

RETT I GARDEROBEN: Morten Moldskred angrer dagen etter at han gikk rett i garderoben etter å ha blitt tatt av banen mot Molde. Foto: VG LIVE
RETT I GARDEROBEN: Morten Moldskred angrer dagen etter at han gikk rett i garderoben etter å ha blitt tatt av banen mot Molde. Foto: VG LIVE
(VG Nett) Rosenborg-trener Nils Arne Eggen er ferdig med Moldskred-saken etter at han mandag etterliknet RBK-spissen på et spillermøte.

Denne saken handler om:

Spill Tippeligaen Manager


  • Konkurrer om fete premier, heder og ære når eliteserien starter opp igjen 4. juli.
  • Kjøp spillere for 50 millioner kroner.
  • Konkurrer mot tusenvis av andre managere.
  • Lag ditt drømmelag her!

- Vi er ferdige med saken. Slikt tåler vi i RBK, sier sportssjef i RBK, Erik Hoftun, til TV 2 Sporten.

VG Nett-leser:
God løsning. Og en må da få lov til å stikke hjem når arbeidsgiver har permittert deg...
Diskuter her!

Etter en times spill, på stillingen 2-1 til Rosenborg i søndagens kamp mot Molde, bestemte Nils Arne Eggen seg for å ta ut Morten Moldskred. Inn kom Trond Olsen, mens Moldskred altså gikk rett i garderoben - uten å kikke retning benken.

Etter en dusj skal han ha reist rett hjem - før kampen mot Molde var over. Nils Arne Eggen slo oppgitt ut med armene etter Moldskreds seanse, men mandag var humøret tilbake på Lerkendal.

Les også:Sint RBK-Moldskred stakk hjem før kampen var over

- Vi får ta en liten prat i morgen. Det går nok helt sikkert bra. Det kommer ikke til å bli noen stor greie, sa Eggen til VG Nett søndag.

På et spillermøte mandag etterliknet Eggen RBK-spillerens oppførsel i det han ruslet av banen, etter at Moldskred selv hadde bedt lagkameratene om unnskyldning.

VG LIVE:Se Moldskred gå rett i garderoben her!

- Eggen kommuniserer litt vel mye noen ganger og da må vi tåle at spillerne også gjør det, sier Erik Hoftun.

- Jeg har bare lyst til å spille. Jeg har sagt det som trengs å sies på spillermøtet i dag, sier Morten Moldskred til TV 2 Sporten, og understreker at han angrer på sin oppførsel.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball