Hovedinnhold

Deila tente spillerne med sex-undertøy

* Kaptein Aas ladet opp med erotiske innkjøp

ULLEVAAL (Follo - Strømsgodset 0-2) På spillermøtet før cuptriumfen sjokkerte Ronny Deila (35) og Strømsgodsets trenerteam elevene - med å stille i homoerotisk undertøy.

Denne saken handler om:

- Det så ikke bra ut - mer som et «gay show». Men det skapte god stemning, sier Deila til VG Nett.

Den nybakte cupmesteren og hans assistenter Bård Homstøl og Bjørn Petter Ingebrigtsen åpnet spillermøtet et par timer før kampstart på Ullevaal nærmest i nettoen. Sportslig leder Jostein Flo ba kaptein Alexander Aas kjøpe inn et passende antrekk før helgen.

VG LIVE: Fyldig referat her! 

- Jeg gikk på en erotisk butikk, koste meg der, og kjøpte noe jeg vil kalle spektakulært undertøy, sier Aas til VG Nett mens han holder kongepokalen i hendene i pressesonen på Ullevaal stadion etter den fortjente 2-0-seieren mot Follo.

- Hvordan reagerte dere spillerne da trenerne ankom spillermøtet slik?

- Vi holdt på å le oss i hjel. Det var en blanding av humor og seriøsitet som passet perfekt. Det viste at de ikke tar seg selv så alvorlig, og det var viktig spesielt for våre unge spillere på en dag som denne, sier Aas, som i likhet med resten av Strømsgodset-gjengen nektet å si eksakt hva trenerne iførte seg.

VGTV: Se Glenn Andersen fortelle om stuntet! 

LEGENDARISK: Erik Pedersen jublet i tangatruse etter cupfinalen i 2000. Foto: Scanpix
LEGENDARISK: Erik Pedersen jublet i tangatruse etter cupfinalen i 2000. Foto: Scanpix

- Men Erik Pedersens antrekk fra cupfinalen 2000 når ikke dette til knærne en gang, sier den tidligere Odd-spilleren om stringtrusen Pedersen spilte finalen på Ullevaal i den gang.

Deila kastet klærne før semifinalen, og sjokkerte spillerne på nytt søndag formiddag.

- Jeg ville at folk skulle slappe av siden det stod mye på spill. Det verste i slike kamper er konsekvenstenking. Jeg ville ha frem litt galskap, og få spillerne til å forstå at de må by på seg seg, sier Deila, som er klar på at slike stunt er viktige for å få spillergruppen til å senke skulderne.

DEILIG FOR DEILA: Alexander Aas og Ronny Deila jublet med pokalen på Ullevval. Foto: Scanpix
DEILIG FOR DEILA: Alexander Aas og Ronny Deila jublet med pokalen på Ullevval. Foto: Scanpix


- Det er helt avgjørende. Trivsel og trygghet er viktig, fastslår han overfor VG Nett.

- Vi visste at det ville komme noe, men da alle tre kom inn så lettkledde, tok de oss på senga. Jeg vet ikke hvor mange som fikk med seg formasjon og diverse, men det fungerte veldig bra, forteller Glenn Andersen - banens beste og mannen bak 2-0-målet - til VG Nett.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball