Hovedinnhold

- Stusset litt da Nordlie var på trening den dagen jeg var borte

IKKE LENGER KIL-TRENER: Per Brogeland er ferdig som trener i Kongsvinger etter en skuffende sesong. Foto: Scanpix
IKKE LENGER KIL-TRENER: Per Brogeland er ferdig som trener i Kongsvinger etter en skuffende sesong. Foto: Scanpix
(VG Nett) Per Brogeland (58) har fått sparken som trener i Kongsvinger. Tom Nordlie (49) nevnes som en aktuell erstatter.

Denne saken handler om:

VG Nett avslørte tirsdag at Per Brogeland ikke lenger er trener i Kongsvinger. Han fikk sparken etter en periode med svake resultater som har ført glåmdølene ned i sumpa.

- Vi har avviklet samarbeidet med Per Brogeland. Det har vært en ryddig og grei prosess som har kommet som en konsekvens av manglende sportslige resultater, sier daglig leder i KIL, Synne Stolpe, til VG Nett.

VG Nett-leser:
Problemet er at dem aldri skulle tatt inn Brogeland i utgangspunktet.
Diskuter her! 

Assistenttrener Øyvind Eide tar nok en gang over som midlertidig løsning i KIL. Dette fikk spillerne beskjed om før tirsdagens trening.

- På kort sikt er det Øyvind Eide som har ansvaret. På litt lengre sikt er det slik at styret jobber intenst med å få på plass en ny løsning. Per nå er den ikke klar, sier Stolpe.

Tom Nordlie trente KIL i 2008 og 2009 før han forsvant til Fredrikstad. Han har vært nevnt som aktuell for comeback på Gjemselund flere ganger - det er også tilfellet nå. Etter det VG Nett erfarer skal en investor ha sagt seg villig til å bidra økonomisk for å hente Nordlie tilbake.

- Jeg stusset litt da Tom Nordlie var på trening her, den dagen jeg var borte. Men jeg tror ikke det har vært et spill fra KIL sin side. Jeg har tillit til styret, sier Per Brogeland på pressekonferansen, ifølge kil.no.

Sportsinteressert? Følg VG Nett-sporten på Facebook! 

VG Nett har vært i kontakt med Brogeland tirsdag formiddag. Han ville ikke kommentere noe før pressekonferansen klokken 11.00. Der sa han blant annet at han var uenig i oppsigelsen.

- Jeg er uenig, men jeg må ta det til etterretning. Vi var uenig i salget av Olav Tuelo Johannessen. Det var ikke et smart trekk av ledelsen, sier Brogeland.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball