Hovedinnhold

Molde og AAFK fikk hjemmekamper

I KJEMPEFORM: Magne Hoseth og Molde viser storform om dagen. Holder de nivået utover kan det ende med en pokal. Foto: Scanpix
I KJEMPEFORM: Magne Hoseth og Molde viser storform om dagen. Holder de nivået utover kan det ende med en pokal. Foto: Scanpix
(VG Nett) Både Molde og Aalesund får hjemmekamper i cupens semifinaler. Dermed kan det gå mot en vestlandsk drømmefinale.

Denne saken handler om:

- Mulighetene er gode på hjemmebane, sa Kjell Magne Bondevik til TV 2 Nyhetskanalen sekunder etter at han selv hadde trukket Molde som hjemmelag i cupens første semifinale.

Molde imponerte stort med en 5-0 seier hjemme mot Rosenborg i går og må finne seg i å være stor favoritt i semifinalekampen mot Martin Andresens Vålerenga.

- Vi fikk den tøffeste trekningen. Men vi må ta dem en gang likevel. Vi kan likegodt ta dem i semifinalen. Vi kjenner Molde godt. De har vært helt fantastiske i år, spesielt i det siste. Det er heldigvis en stund til og vi får folk tilbake fra skader, sier VIF-manager Martin Andresen.

- VIF hjemme, ja. Da har vi litt å revansjere fra seriekampen. (Molde tapte 0-3). Det blir en artig kamp, sier Magne Hoseth til VG Nett.

Hoseth har imponert i eliteserien så langt i år og ble i siste liten også tatt ut på landslagstroppen som møter Skottland hjemme onsdag kveld. Nå har Hoseth en klar drøm om hvilke to lag som havner i cupfinalen.

- Det hadde vært utrolig artig for fotballen på Nordvestlandet om det hadde blitt Molde mot Aalesund i finalen. Det hadde vært artig for Oslo også med to så fargerike lag på besøk i hovedstaden, sier Hoseth.

Slik spilles semifinalene
Semifinale 1: Molde - Vålerenga
Semifinale 2: Aalesund - Odd Grenland
PS:Datoene for semifinalene er onsdag 23. og torsdag 24. september.

Si din mening om trekningen nederst i denne saken.

Kvartfinalene startet på lørdag med Aalesund - Stabæk, og Kjetil Rekdals menn slo ut seriemesteren fra forrige sesong. Les mer fra kampen her. Rekdal sa etter kampen at kan ikke ville møte vinneren av Molde - Rosenborg i semifinalen.

Odd Grenland - Brann ble en dramatisk kvartfinale, og det ble mye bråk da Peter Kovacs tok ballen fra en skadet Håkon Opdal og scoret. Mer om den dramatikken her.

Vålerenga slo ut Tromsø etter å ha ligget under 1-3 til pause. Et selvmål seks minutter på overtid avgjorde kampen. Mer fra kampen her.

Molde slo til med hele 5-0 over erkerival og serieleder Rosenborg. Etter kampen snakket Molde-spillerne om at de kunne gå på vannet. Mer om denne kampen her. Molde-spillerne håper på finale mot Aalesund. Mer om det her

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball