Hovedinnhold

- Jeg er ikke stygg

UTVIST IGJEN: Jon Midttun Lie fikk sitt andre røde kort på fire dager i kveldens cupkamp mot Manglerud/Star. Foto: Scanpix
UTVIST IGJEN: Jon Midttun Lie fikk sitt andre røde kort på fire dager i kveldens cupkamp mot Manglerud/Star. Foto: Scanpix
LAMBERTSETER (VG Nett) (Manglerud/Star-Start 0-1) Etter sitt andre røde kort på fire dager hevder Start-vingen Jon Midttun Lie hardnakket at han ikke er en spesielt stygg spiller.

Denne saken handler om:

Det var et kvarter før slutt i cupkampen mot Manglerud/Star at Midttun Lie taklet en motspiller slik at hjemmelagets kontring ble spolert. Stygt, mente dommeren, som sendte Start-spilleren rett i dusjen.

- Altfor strengt å gi rødt kort for noe sånt, mente både trener Stig Inge Bjørnebye og lagkameratene.

- Tja, det kan sikkert forsvares å gi rødt. Det var jo en tøff takling, men tatt i betraktning alt det andre dommeren tillot, synes jeg det var lite konsekvent å plutselig skulle gi rødt for den taklingen, sa synderen selv til VG Nett.

Slet mot M/S

Utvisningen var den andre på bare fire dager for Midttun Lie. Søndag kveld måtte han også tusle slukøret av banen etter å ha felt Lillestrøms Magnus Myklebust da han var alene igjennom.

- Jeg er ingen spesielt stygg spiller. Det er nok litt tilfeldig. Men han Shabani i Fredrikstad har jo slått meg med sine tre røde kort, gliser Start-vingen.

- Når får jeg dra hjem og telle opp hvor mange kamper jeg må stå over, sier han.

Les også:
Fikk tre røde på fire dager

Start slet med å score mot 2.divisjonslaget Manglerud/Star. Men det var ikke det Kristoffer Hæstad var mest misfornøyd med.

- Jeg synes det var mye rusk defensivt i dag. På den andre siden er det jo bra å holde nullen, sier «Doffen» til VG Nett.

- Ingen misnøye

Sørlendingene sliter tungt om dagen, og har tapt alle sine tre siste seriekamper.

- Jeg tror ikke det er innsatsen det skorter på. Vi sliter bare med å få det til å stemme, sier Start-krigeren.

TV2-sporten har hevdet at det skal være misnøye med trener Stig Inge Bjørnebye blant Start-spillerne. Sludder og vås, repliserer «Doffen».

- Han har hele spillergruppens tillit. Vi har klokkertro på han som trener, sier Hæstad.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball