Hovedinnhold

Henriksen skal bli far: - Gleder meg veldig

Markus Henriksen ble matchvinner mot Zwolle søndag kveld. Scoringen feiret han med å sutte på tommelen.

Denne saken handler om:

22-åringen venter nemlig barn med barndomskjæresten Anne Helene Faanes. De to har vært sammen siden de var 12 år gamle og bor sammen i Alkmaar.

- Jeg gleder meg veldig. Jeg og Anne Helene har vært sammen hele livet. Vi fant hverandre tidlig, sier Henriksen til VG.

Tidligere på dagen hadde Henriksenhan blitt matchvinner da han banket inn kampens eneste mål i AZ Alkmaars møte med Zwolle. Hans første scoring for sesongen.

Nederlandsk æresdivisjon fotball søndag, 6. runde:

Heracles – Twente 1-4

Alkmaar – Zwolle 1-0

Feyenoord – Ajax 0-1

PSV Eindhoven – Cambuur Leeuwarden 4-0

Utrecht – Groningen 1-0

Spilt lørdag: Excelsior – Dordrecht 1-1

Den Haag – Go Ahead Eagles 1-1

Vitesse – Heerenveen 1-1

Spilt fredag: Willem II – Breda 2-1

- Det var kjempeartig. Jeg startet sesongen veldig bra, men i tredje seriekamp fikk jeg en skade og måtte ut. Dette var første kamp jeg følte meg helt 100 prosent siden da, sier Henriksen.

Det har vært en turbulent sesongstart for AZ Alkmaar. Hovedtrener Marco van Basten trakk seg forrige helg fordi jobben som hovedtrener «mer og mer gir meg psykiske og fysiske problemer», ifølge nyhetsbyrået AP. Han er nå assistenttrener i klubben.

- Det har vært en turbulent tid for oss, sier Henriksen.

Van Bastens tidligere assistent, Alex Pastoor, skulle egentlig overta etter den tidligere AC Milan og Nederland-stjernen, men har nå forlatt klubben. Han blir beskyldt av klubbledelsen for å ha lekket informasjonen om Van Bastens helse til media, ifølge AP.

- For oss fotballspillere har vi bare prøvd å ha fokus på det som skjer på banen, men det har vært turbulent, ja, sier Henriksen som altså får sitt første barn i februar.

Faren hans, Trond Henriksen, var den som bekreftet nyheten for VG. Han gleder seg, ifølge sønnen.

- Det blir jo første barnebarnet, så de gleder seg nok veldig. Det er jo noe av det største man kan oppleve i livet, er det ikke det?, sier Henriksen.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball