Hovedinnhold

Pedersen: - Tror ikke jeg spiller for Vitesse igjen

FØLER SEG FERDIG I VITESSE: Marcus Pedersen, her avbildet i klubbens lokaler i november 2011. Foto: Jørgen Braastad / VG
FØLER SEG FERDIG I VITESSE: Marcus Pedersen, her avbildet i klubbens lokaler i november 2011. Foto: Jørgen Braastad / VG
BEVEREN (VG Nett) Marcus Pedersen (22) følte seg helt oversett av Vitesse-ledelsen, og tror ikke han returnerer til klubben igjen.

Denne saken handler om:

Kraftspissen avsluttet låneoppholdet i Vålerenga med fire scoringer på de to siste kampene. Deretter returnerte han til Vitesse som ønsket 22-åringen tilbake i klubben. Trodde han.

- Jeg fikk beskjed om at de ville ha meg i Nederland, men det viste seg ikke å være riktig da jeg kom dit.

- Det ble noen dager med irritasjon, fordi jeg ikke visste hvem jeg skulle tro på der nede. Så ga jeg beskjed om at jeg helst ville bli solgt, forteller Pedersen til VG Nett.

Se også: Pedersens profil i VGs eliteguide

Det hele endte med utlån til danske OB i Odense, hvor Espen Ruud også spiller, til tross for angivelig interesse fra andre klubber i Nederland og én i Tyskland.

- Jeg har bare fått noen dager i Danmark, men jeg har fått et veldig bra inntrykk av klubben og gleder meg til å prestere der. Det er en bra utstillingsarena, mener han.

- Snakket ikke til meg

22-åringen hadde ingen kontakt med Vitesse-trener Fred Rutten i prosessen.

- Han snakket ikke til meg. Det var merkelig alt sammen, egentlig. Han har hverken sett meg spille eller snakket med meg.

- Kommer du til å spille for Vitesse igjen?

- Nei, det tror jeg ikke.

Mye på spill

Pedersen er i belgiske Beveren sammen med resten av U21-landslaget for å forberede seg til torsdagens viktige kvalifiseringsoppgjør mot Belgia.

Norge er på andreplass i gruppen, to poeng bak England i kampen om en direkteplass til EM i Israel neste år.

- Det blir spennende. Mye står på spill, men vi har alle
muligheter mot Belgia, mener Marcus.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball