Hovedinnhold

Wolff Eikrem klar for Heerenveen

FORLATER NORGE: Magnus Wolff Eikrem, her omkranset av Emmanuel Ekpo (t.v.) og Daniel Chima Chukwu etter å ha scoret mot Hødd i cupen, skal spille i Nederland. Foto: Scanpix
FORLATER NORGE: Magnus Wolff Eikrem, her omkranset av Emmanuel Ekpo (t.v.) og Daniel Chima Chukwu etter å ha scoret mot Hødd i cupen, skal spille i Nederland. Foto: Scanpix
(VG Nett) Mangus Wolff Eikrem (22) har signert en avtale med den nederlandske toppserieklubben Heerenveen.

Denne saken handler om:

Det melder TV 2, og Heerenveen bekrefter også overgangen på sin hjemmeside. Etter det VG erfarer får Molde rundt ti millioner kroner for Wolff Eikrem.

Han passerte i dag den medisinske testen, og signerte en fireårskontrakt med laget som trenes av den nederlandske spisslegendenlegenden Marco van Basten.

Interessen for det norske talentet oppsto etter at Molde slo nettopp Heerenveen to ganger i forrige sesongs Europa League-turnering

22-åringen har vært i Nederland siden søndag etter at klubbene hadde kommet til enighet om en overgangssum.

- Det er for å se på forholdene og se hvordan det er. Jeg vet ærlig talt ikke så mye, sa Wolff Eikrem til VG etter Moldes 3-3-kamp mot Vålerenga lørdag.

Wolff Eikrem har vært en meget sentral brikke for Molde som har vunnet serien i Norge de to siste sesongene. Midtbanespilleren har en fortid i Manchester United, men ble med trener Ole Gunnar Solskjær til Norge og eliteserien.

VG-børsen: Se Wolff Eikrems statistikk i eliteserien

Nå har han spilt sin siste kamp for Molde - i alle fall i denne omgang. Ungutten har hatt kontrakt med Molde ut den inneværende sesongen.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball