Hovedinnhold

Derfor måtte Ferguson handle raskt:

- United snappet Mame foran Arsenal

(VG Nett) Ifølge engelske medier sto Arsenal klare til å by på Mame Biram Diouf (21). Så kom Manchester United på banen.

Denne saken handler om:

Manager Sir Alex Ferguson sa i går at det ble avgjort å kjøpe Diouf ettersom flere klubber hadde kastet seg inn i kampen om senegaleserens signatur.

Les også:Mame Biram Diouf til United

- Situasjonen akselererte til et punkt hvor andre klubber begynte å by på spilleren, og vi måtte ta en avgjørelse, sier Ferguson.

VGTV:Se Mames Molde-mål

Det syntes da sannsynlig at han tenkte på nederlandske Groningen, som på det tidspunktet var i forhandlinger med Molde og Diouf om en overgang.

Men kanskje var det i all hovedsak interessen fra rivalen Arsene Wenger og hans Arsenal som stresset Ferguson til å umiddelbart kjøpe spilleren han angivelig skal ha fulgt i to år.

VGD:Diskutér overgangen her

Dette skriver både The Sun og Daily Mail.

- Jeg vil ikke være med å spekulere på om det var grunnen til United kom på banen. Det får du spørre dem om. Men jeg kan si at det var mange store klubber som ble konkrete den siste tiden før overgangen til United, sier Molde-direktør Tarje Nordstrand Jacobsen til VG Nett.

- Var Arsenal en av disse?

- Det ønsker jeg ikke å si noe om, sier Jacobsen.

- Men du avkrefter det ikke?

- Som sagt, dette ønsker jeg ikke å si noe om, sier Jacobsen.

Arsenal må trolig ut på spissjakt, ettersom Emmanuel Adebayor kan være på vei bort fra klubben. Men erstatteren blir altså ikke Mame Biram Diouf.

Listefeber:Hvem bli toppscorer i eliteserien?

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball