Hovedinnhold

- Solskjær kan bli Molde-trener tirsdag

FRA UNITED TIL MOLDE?: Nå spekuleres det i om Ole Gunnar Solskjær allerede tirsdag blir presentert som ny hovedtrener for Molde. Foto: Scanpix
FRA UNITED TIL MOLDE?: Nå spekuleres det i om Ole Gunnar Solskjær allerede tirsdag blir presentert som ny hovedtrener for Molde. Foto: Scanpix
MOLDE/OSLO (VG Nett) Tirsdag skal Ole Gunnar Solskjær besøke Molde. Ifølge lokalavisen er det trolig for å bli presentert som ny trener for klubben.

Denne saken handler om:

VG Nett har tidligere i høst skrevet at Ole Gunnar Solskjær er høyaktuell til å ta over jobben som trener i Molde etter Uwe Rösler.

Vet du noe om denne saken? Kontakt VG Netts journalist her! 

I ettermiddag melder lokalavisen Romsdals Budstikke at kristiansunderen kommer til Molde på tirsdag og at mye tyder på at han da blir presentert som ny MFK-trener.

- Vi kommenterer ingenting før noe er klart, sier Molde-direktør Tarje Nordstrand Jacobsen til VG Nett i ettermiddag.

Les også: - Solskjær vil være et scoop for Molde

Ifølge Romsdals Budstikke har Solskjærs agent Jim Solbakken sittet i samtaler med Molde-direktør Nordstrand Jacobsen på Aker stadion i Molde i dag.

Neville kan bli Solskjærs erstatter

I dag skriver også den engelske søndagsavisen The People at den trofaste United-spilleren Gary Neville skal være klar til å ta over Solskjærs jobb i United som sjef for klubbens reservelag.

Søndagavisen skriver at klubben er forberedt på at Solskjær kan forsvinne til Molde og at det kan skje allerede i januar.

Ole Gunnar Solskjær har en eventyrlig karriere bak seg som storscorer i Manchester United. Etter at han på grunn av skadeproblemer så seg nødt til å legge skoene på hyllen for drøye tre år siden, har han hele veien hatt en rolle i den samme klubben.

- Et scoop

Av enkelte har kristiansunderen også blitt fremholdt som en potensiell arvtager etter Alex Ferguson på lang sikt. Det er derimot lite trolig at den muligheten vil åpne seg for 37-åringen før han har betraktelig med erfaring som hovedtrener selv. Nå tyder mye på at «the babyfaced assasin» tar første steget på den veien ved å bli trener i sin gamleklubb Molde.

- Hvis Molde får fatt i ham, er det et oppmerksomhetsscoop. Ole Gunnar har med seg impulser utenfra og er et spennende trenernavn, sa Åge Hareide til VG Nett for en drøy måned siden da VG kunne melde at Kjell Inge Røkke personlig hadde engasjert seg for å få Solskjær til å ta over de blåhvite.

Molde spiller hjemme mot Stabæk i dag i den siste serierunden av årets eliteserie. Den kampen kan du følge live her.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball