Hovedinnhold

- Solskjær er perfekt for Molde

SKRYTER: Magnus Wolff Eikrem (20) tror Ole Gunnar Solskjær (37) kunne gjort det skarpt som Molde-trener. Foto: Scanpix
SKRYTER: Magnus Wolff Eikrem (20) tror Ole Gunnar Solskjær (37) kunne gjort det skarpt som Molde-trener. Foto: Scanpix
(VG Nett) Magnus Wolff Eikrem (20) mener Molde vil gjøre et kupp om de klarer å lure kristiansunderen tilbake til Norge.

Denne saken handler om:

- På mange måter er Ole perfekt for MFK, og for klubben ville det jo vært fantastisk om han ble klubbens hovedtrener det året de skal feire 100-årsjubileet, sier Eikrem til Romsdals Budstikke.

VG Nett-leser:
«Mye som tyder på at Solskjær skal bli ny moldetrener, men jeg tror det fortsatt ikke. Det hadde rett og slett hvert for godt til å være sant.»
Diskutér saken her!

Etter det VG erfarer ønskes Solskjær til Molde som ny trener av klubbens pengesterke nøkkelmann Kjell Inge Røkke. Åge Hareide har allerede uttalt at Molde vil få et stort løft dersom de får ja fra Solskjær til trenerjobben:

- Ole Gunnar er en interessant mann spesielt for mediene. Alt han gjør i Norge vil bli fulgt nøye og skape god PR for klubben. Det igjen vil føre til mange positive ringvirkninger. Han er en respektert mann, og spesielt i Molde, sier Hareide.

Les også:Solskjær kjøpte villa i hjembyen

INGEN FEILSKJÆR FOR SOLSKJÆR: Ole Gunnar Solskjær feirer mål mot Hødd 16. mai i 1995. Petter Rudi er førstemann til å gratulere. Foto: Pål R. Hansen Foto:
INGEN FEILSKJÆR FOR SOLSKJÆR: Ole Gunnar Solskjær feirer mål mot Hødd 16. mai i 1995. Petter Rudi er førstemann til å gratulere. Foto: Pål R. Hansen Foto:

- Han er fersk

Nå følger altså Wolff Eikrem opp med å erklære reservalgstreneren til Manchester United som den perfekte MFK-treneren.

Midtbanespilleren mener en av Solskjærs styrker som trener, er forholdet han har til spillerne. I tillegg skryter han av hvordan kristiansunderen arbeider på treningsfeltet.

- Ole jobber for at vi skal spille hurtig angrepsfotball samtidig som vi er tette bakover. Han er jo relativt fersk som trener, men har vært gjennom mye, sier han.

Overfor TV 2 har Solskjær nylig sagt at han ønsker å overta som manager i Manchester United en dag. Han var imidlertid klar på at han var for ung til å blir Sir Alex Fergusons arvtaker.

- Den neste må være en veldig rutinert manager. Jeg tror ikke det blir en sånn Barcelona-reservelagstrener som går opp. Det må være 15 år frem i tid i tilfelle, sier Solskjær.

SAMLESIDE:Les VG Netts Eliteguide her!

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball