Hovedinnhold

Mame: - Jeg var egentlig Chelsea-fan

MOLDE (VG Nett) Mame Biram Diouf er i skyene etter å ha besøkt sin nye arbeidsgiver, Manchester United. Men opprinnelig holdt han med Chelsea.

Denne saken handler om:

I dag snakket nemlig en sprudlende glad Mame Biram Diouf offentlig ut for første gang etter at det for seks dager siden ble kjent at han skal til Manchester United.

- Jeg trodde knapt det var sant da Jim Solbakken ga meg nyheten, og kommer til å tro det hele er en drøm helt til jeg signerer, sa han på en pressekonferanse i Molde i dag.

Les også:Slik får Diouf arbeidstillatelse i England

Chelsea-fan

Etterpå avslørte han imidlertid for VG Nett at han frem til nylig har vært supporter av en av Uniteds argeste konkurrenter i både Champions League og Premier League.

VGTV: - Mame kommer til å bli en stjerne

Først ville han ikke svare på hvilket engelsk lag han har fulgt tettest tidligere, men etter litt overtalelse sier han med et stort smil:

- Chelsea. Men det stopper nå. Nå er det bare United som gjelder, sier han og flirer, dagen etter at han gjennomførte de medisinske testene i Manchester.

Også de personlige betingelsene er forhandlet frem, og nå gjenstår det bare at Uniteds sjefslege godkjenner den medisinske testen. Det vil skje neste uke, når laget kommer tilbake fra sin Asia-turne.

VG Nett-leser:
- Mens Manchester United henter Diouf, henter Barcelona Zlatan. Er Premier League på vei ned?
Diskutér saken her!

Glad for å bli i Molde

Det er foreløpig uvisst når Diouf får arbeidstillatelse til å spille i England, men det er uansett bestemt at han skal spille sesongen ferdig i Molde før han slutter seg til storklubben. Den lynraske spissen er glad han får utvikle seg videre i Molde i år, for han føler seg ikke helt klar for en av verdens største klubber akkurat nå.

MØTTE SOLSKJÆR: Mame Biram Diouf møtte Ole Gunnar Solskjær i Manchester denne uken. Nå håper han å gjøre like stor suksess som United-legenden. Foto: Jim Solbakken
MØTTE SOLSKJÆR: Mame Biram Diouf møtte Ole Gunnar Solskjær i Manchester denne uken. Nå håper han å gjøre like stor suksess som United-legenden. Foto: Jim Solbakken

- Jeg tror ikke det hadde gått så bra om jeg dro til Manchester nå. Det er bra at jeg kan være i Molde litt til, sier han til VG Nett.

Drømmer om å "ta en Solskjær"

I Manchester møtte Diouf blant annet Ole Gunnar Solskjær. Diouf forteller at han og United-legenden pratet sammen en halvtimes tid, og at det stort sett gikk i forball.

- Vi pratet jo også om andre ting, men jeg husker da han scoret i Champions League-finalen i 1999. Den kampen så jeg, og selvsagt drømmer jeg jo om å gjøre det samme jeg også. Solskjær var en veldig god spiller som var toppscorer i mange sesonger, så det var godt å snakke med ham, sier Diouf.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball