Hovedinnhold

- Mame blir en stjerne i United

MOLDE (VG Nett) Spillere og ledere i Molde Fotballklubb tror Mame Biram Diouf har det som skal til for å ta Old Trafford med storm.

Denne saken handler om:

- Jeg tror han kommer til å gjøre det veldig bra i United. Han kan helt klart bli en stjerne.

Les også:Mame: - Jeg var egentlig Chelsea-fan

Ordene kommer fra Molde-profilen Magne Hoset, på spørsmål fra VG Nett om Mame Biram Diouf har det som skal til for å bli en av de viktigste aktørene på "Drømmenes Teater".

- Han har det lille ekstra, og kommer alltid til å skape sjanser. Får han tillit kommer han til å score mål, også i United, sier han.

VG Nett-leser:
- Greit kjøp, ikke akkurat en skandale om han ikke gjør det bra i klubben. Kan sikkert få solgt han unna hvis han ikke leverer varene.
Enig? Diskutér her!

- Har alle forutsetninger

Lagkamerat Daniel Berg Hestad er enig med sin lagkamerat gjennom mange år i romsdalsklubben. Han mener alt nå er opp til Diouf selv.

HYLLER LAGKOMPISEN: Både Molde-kaptein Daniel Berg Hestad og Magne Hoset (i bakgrunnen) mener Mame Biram Diouf blir en hit i Manchester United. Foto: Scanpix
HYLLER LAGKOMPISEN: Både Molde-kaptein Daniel Berg Hestad og Magne Hoset (i bakgrunnen) mener Mame Biram Diouf blir en hit i Manchester United. Foto: Scanpix

- Mame har alle forutsetninger for å lykkes. Han har ekstreme fysiske forutsetninger, og det kommer godt med i England. Han kommer helt sikkert til å terpe mer på avslutninger, der han har en del å gå på i forhold til hvordan Solskjær var da han gikk til United, forklarer han.

Strålende glad Pape

Den viktigste barrieren for Mame Biram Diouf nå, blir å skaffe seg arbeidstillatelse. Han skal spille i Molde ut sesongen, og skal etter planen slutte seg til Manchester United 1. januar 2010.

Les også:Slik får Diouf arbeidstillatelse i England

Bestekompis og lagkamerat i Molde, Pape Pate Diouf, følger opp skryten fra de andre to. Han er henrykt over at navnebror Mame Biram er klar for storklubben.

- Jeg er veldig glad på Mames vegne. Jeg tror han vil lykkes på Old Trafford og bli en stjerne. Han har alle kvalitetene til det, sier han til VG Nett.

VGTV:Se alle Mames 12 scoringer i år!

Berg: - Vil ta nye steg

Den tidligere Molde-treneren Odd Berg har vært tilknyttet klubben i nærmere en mannsalder, og så blant annet Ole Gunnar Solskjær gå gradene fra Clausenengen til Manchester United. Han er klar på at Diouf blir en hit i United om gigantklubben bruker ham på riktig måte.

- Han vil ta nye steg i United. Han er kjapp, og søker bakrom. Om de bruker ham rett og lar ham true bakrommet, vil han bli en hit for dem.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball