Hovedinnhold

Magnar Ødegaard klar for Molde

MOLDE-KLAR: Magnar Ødegaard er klar for Molde. Foto: Svein Ove Ekornesvåg, NTB Scanpix
MOLDE-KLAR: Magnar Ødegaard er klar for Molde. Foto: Svein Ove Ekornesvåg, NTB Scanpix
(VG Nett) Den 19 år gamle backen Magnar Ødegaard forlater Sarpsborg 08 og er klar for Molde.

Denne saken handler om:

Det bekrefter spillerens agent Tore Pedersen på Twitter søndag ettermiddag.

Ødegaard har signert en kontrakt på tre og ett halvt år. Molde betaler etter det VG Nett erfarer 500.000 kroner for backen.

- Jeg har hatt lyst til å prøve noe nytt, og da Molde kom på banen så var valget veldig lett. Det blir trist å forlate Sarpsborg, alle kompisene mine er jo der. Men Molde er en klubb som jeg tror vil passe meg bra, og jeg tror jeg utvikle meg mye ved å gå dit, sier Ødegaard, ifølge NTB.

Tidligere i sommer takket Ødegaard nei til å forlenge kontrakten sin med Sarpsborg 08.

- Jeg har veldig lyst til å spille ut sesongen og kjempe om et opprykk. Men jeg er også åpen for andre klubber dersom noen skulle være interessert. Selv om jeg har sagt nei nå, er det ikke 110 prosent sikkert at jeg ikke blir med videre, sa Ødegaard til SA i starten av juli.

- Nå er jeg ferdig på skolen og ønsker meg en helproff fotballtilværelse. I Sarpsborg 08 som er en halvproff klubb, føler jeg at det blir for tynt treningsmessig, fortsatte han.

Nå er han altså klar for Ole Gunnar Solskjærs Molde.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball