Hovedinnhold

Halle er åpen for å ta over Molde

- mens Rösler vil ha Halle til England

TRENER GJERNE MOLDE: Gunnar Halle (t.h.) har dannet et godt team sammen med Uwe Rösler. Nå kan han tenke seg å ta steget opp til hovedtrener igjen. Foto: Per Tormod Nilsen
TRENER GJERNE MOLDE: Gunnar Halle (t.h.) har dannet et godt team sammen med Uwe Rösler. Nå kan han tenke seg å ta steget opp til hovedtrener igjen. Foto: Per Tormod Nilsen
Molde (VG Nett) (MFK-Odd 0-0) Gunnar Halle tar gjerne over som hovedtrener for Molde etter sesongen. Men får Uwe Rösler det som han vil tar han med seg Halle til England etter sesongen.

Denne saken handler om:

- Jeg trives veldig godt i Molde. Vi har hatt en fin tid her. Egentlig ble det bestemt før vi kom at vi skulle være her bare for i høst. Men jeg er ledig på markedet, og åpen for det meste, sier Molde-assistent Gunnar Halle til VG Nett.

- Det inkluderer den ledige hovedtrenerjobben i Molde?

- Som sagt. Jeg er åpen for alt. Men jeg har ikke hørt noe fra Molde om å fortsette ennå.

Les også: Rösler fortsatt ubeseiret

Halle har familien sin i Oslo, men har stort sett holdt seg i Molde etter at han reiste nordover 1. september. Men det virker ikke å være viktig for han at hans neste jobb blir i Molde-området.

- Kan det være aktuelt for deg å være hovedtrener i Molde, før Ole Gunnar Solskjær eventuelt tar over fra sommeren av?

- Hehe. Jeg vet ikke hva klubben tenker. Men jeg kan godt tenke meg å være hovedtrener i Tippeligaen. Jeg har vært med lenge og fått mye erfaring etter hvert, sier Halle.

- En veldig dyktig trener

Den tidligere landslagsspilleren har vært assistent under Uwe Rösler både i Viking og Lillestrøm. I tillegg var han både assistent og hovdetrener i Lyn før de gikk konkurs i vår.

- Gunnar viste i Lyn at han kan være hovedtrener i eliteserien. Han har evnene som trengs. Husk at han hadde det veldig vanskelig i Lyn, med alle spillerne som forlot klubben. Gunnar er en veldig dyktig trener, fastslår Rösler.

- Alltid mitt førstevalg

Om tyskeren får seg en hovedtrenerjobb i England, jobber han mer enn gjerne sammen med Halle igjen.

- Når jeg eventuelt tar over en ny klubb igjen, vil Gunnar alltid være mitt førstevalg som assistenttrener, sier Rösler til VG Nett.

VG Nett-leser:Har tro på en bedre sesong neste år for Molde, blir spennende å se hva den nye treneren får gjort etter hvert når han kommer. Diskuter her!

Molde har vunnet fire kamper og spilte to uavgjorte etter at han tok over etter populære Kjell Jonevret. Spørsmålene om det er umulig for han å trene Molde også neste sesong dukker opp hele tiden. Men Rösler er fast bestemt på å bo sammen med familien i Manchester, og ta på seg en trenergjerning i England.

- Vi måtte ta et valg om hvor vi skal bo, og hvor barna våre skal vokse opp. De blir snart tenåringer, og vi kunne ikke utsette valget lenger. Nå ser jeg frem til å bo i United Kingdom. Hva jeg skal gjøre der kan jeg ikke si nå. Jeg kan gå i forskjellige retninger. Begynne på nytt i ett trenerteam sammen med andre. Eller bygge meg opp som manager i en klubb lengre nede i ligasystemet, forteller Molde-treneren.

Opptur i Molde

Som sier han har hatt det veldig godt i Molde. Det virker viktig for Rösler at ikke den siste tiden hans som Viking-trener blir stående igjen som det man husker i Norge.

- Jeg føler at mange glemte det positive med periodene jeg var i Lillestrøm og Viking. Blant annet at jeg tok bronse med Viking, noe ikke mange har klart de siste 15-20 årene. Det har virket som at mange bare har husket den siste tiden jeg trente Viking. Jeg vil ikke at dere skriver dette som at jeg er arrogant eller bitter, for det er jeg ikke, men min periode i Molde har vært en opptur for meg i forhold til det som skjedde de siste seks månedene i Viking, sier Rösler.

Skryt fra Fagermo

Molde klarte ikke å slå Odd på hjemmebane i dag. Blåtrøyene burde scoret etter en god 1. omgang, men det ble ikke mål fra noen av lagene verken før eller etter pause.

- Vi møtte et godt lag som er i god form. Ser vi på det Molde har vist i det siste så ligger de overraskende langt nede på tabellen, mener Odd-trener Dag-Eilev Fagermo.

Og får støtte fra kaptein Morten Fevang.

- Vi er fornøyde med ett poeng i denne kampen. Molde har vært i godt slag en stund, og er vanskelige å spille mot.

Følg VG Nett-sporten på Facebook! 

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball